«Ασφυξία» μεταξύ των ομάδων στο γήπεδο του Αριστοτέλη!

«Ασφυξία» μεταξύ των ομάδων στο γήπεδο του Αριστοτέλη!

Κίνδυνος αποβολής του Αριστοτέλη Καλαμαριάς !

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 12/11/2016

 

Ένα τεράστιο πρόβλημα στο γήπεδο του Αριστοτέλη φαίνεται να οδηγεί σε σύγκρουση όχι μεταξύ τους μόνο τις ομάδες αλλά και την ίδια την διοίκηση του Δήμου που καλείτε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να αποδώσει δικαιοσύνη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τελευταία στο γήπεδο του Αριστοτέλη ήταν η αιτία να ξεφύγουν τα πράγματα και να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει!

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα διέρρευσαν από το Δημαρχιακό Μέγαρο η συζήτηση στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο επιφυλάσσει και δυο εκπλήξεις πάνω στο θέμα αυτό.

Αρχικά ακούστηκε πως θα εισάγουν θέμα αποβολής της ομάδος του Αριστοτέλη από τον χώρο στον οποίο βρίσκεται για πάνω από 50 χρόνια και σίγουρα θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν στον χώρο της συνεδρίασης να βρεθούν και γονείς των τμημάτων του Αριστοτέλη οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ μετά από  σχετική  ερεύνα έχει στα χέρια του έγγραφα από υπηρεσίες που δείχνουν πως δεν μπορεί κάποιος εύκολα να κάνει «κουμάντο» στο οικόπεδο του Αριστοτέλη και πως η κατάσταση είναι νομικά μπερδεμένη.

 

Βέβαια αποτελεί γεγονός πως στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι τεράστιο το πρόβλημα και θα πρέπει να υπάρξει αλληλοσεβασμός συναίνεση και καλή διάθεση για να αποφύγουν την ασφυξία οι 6 -7 ομάδες συν τα τμήματα υποδομών τους .

Σε κάθε περίπτωση το δημοτικό συμβούλιο καλείτε να αποδώσει δικαιοσύνη στο μέτρο του δυνατού και να χαμηλώσει τους τόνους για το καλό όλων.