Μεγάλο διπλό για την Σάντος (1-2) τα Καμινίκια!

Μεγάλο διπλό για την Σάντος (1-2) τα Καμινίκια!

Ένταση μετά την λήξη του αγώνα Μέγας Αλέξανδρος – Σάντος με φίλαθλο να σωριάζεται στο έδαφος μετά από μπουνιά.

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 12/11/2016

Εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου τελική νικήτρια ήταν η ομάδα της Σάντος με 1-2.

Οι δυο ομάδες δικαιολόγησαν στο έπακρο την φήμη τους, καθώς πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες που δουλεύουν σε βάθος.

Η ομάδα του κ. Ιωσηφίδη κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό, αφού η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα λειτούργησε μεθοδικά και αποτελεσματικά.

Δεν θα ήταν παράλογο να τονίσουμε ότι όλες οι γραμμές της ομάδας της Σάντος, λειτούργησαν στο απόλυτο θετικά, πετυχαίνοντας δύο όμορφα γκολ και δημιουργώντας τέσσερις –πέντε ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Ζιώγας ακόμη «φωνάζει» στους ποδοσφαιριστές του, καθώς παρά την δύναμη που επέδειξαν, σε αρκετά σημεία του αγώνα, αποπροσανατολίστηκαν από τον τρόπο ανάπτυξης που είχε σχεδιάσει.

Και ενώ στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν σε αρκετά σημεία την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, εντούτοις οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο συνήθης ύποπτος και «δολοφόνος» του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ντίτσιος, με ωραία ενέργεια, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι σαφώς και δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, πίεζαν αλλά πολλές φορές έφτασαν ανορθόδοξα στην περιοχή του Πήκιου. Ωστόσο κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τον Πετσιμέρη με ωραίο πλασέ στη περιοχή, ενώ στη συνέχεια είχαν και δύο απίστευτες ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μπροστά σε μεγάλο αριθμό φιλάθλων χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Τεβεκέλη, ο οποίος όμως χρειάστηκε να βγάλει σε ορισμένα σημεία την κίτρινη κάρτα για να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ στο 88ο λεπτό, απέβαλε τον σκόρερ του Μέγα Αλέξανδρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Μέγας Αλέξανδρος 2014 - Σάντος Πανοράματος 1-2

Σκόρερ: Ντίτσιος (22’, 51), Πετσιμέρης (72’)

Διαιτησία: Τεβεκέλης (Νικολαϊδης Κ. – Παπαδόπουλος Η. )

ΜΕΓΑΣ: Τόλα, Μούκα (60’ Ναστίμι), Καζλαρής, Κατσαβέλης, Σιούτης, Πετσιμέρης, Ραμαντάνης (67’ Κωφίδης), Ζουρτουμίδης, Βιόπουλος, Λιάμος, Ζαλακώστας

ΣΑΝΤΟΣ: Πήκιος, Μποβαντζής, Κιουρτσίδης (75’ Μαρτσουλής), Ιατρίδης (46’ Τσαλουκίδης), Φουτσιτζής, Κιλιντάρης, Αγγελούδης, Καρυδόπουλος, Ράπτης, Βασιλειάδης, Ντίτσιος (66’ Ιωσηφίδης)

**Μετά την λήξη του αγώνα, υπήρξε ένταση έξω από τον αγωνιστικό χώρο και το Πάμε Μπάλα έχει αποκλειστικές εικόνες, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσει αργότερα.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 17:44