×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Σπουδαία νίκη για τον Θρίαμβο Ταγαράδων, επικράτησαν με 3-1 της Σάντος Πανοράματος

Σπουδαία νίκη για τον Θρίαμβο Ταγαράδων, επικράτησαν με 3-1 της Σάντος Πανοράματος
από
στις 27/11/2016

Ο Θρίαμβος Ταγαράδων πήρε μια πολύ σπουδαία εντός έδρας νίκη το απόγευμα της Κυριακής, κερδίζοντας την Σάντος Πανοράματος με 3-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παπαδόπουλο, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Τόμογλου έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων. Πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος για τον Θρίαμβο, ο διαιτητής του αγώνα κ. Γεωργιάδης απέβαλλε από τον πάγκο της Σάντος τον προπονητή της ομάδας κ. Ιωσηφίδη για διαμαρτυρία.

Στο 57ο λεπτό, η Σάντος κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Κιλιντάρη, όμως ένα λεπτό αργότερα, ο Γεράκης διεύρυνε το σκορ σε 3-1 υπέρ της ομάδας του.

Στο 85ο λεπτό, ο διαιτητής του αγώνα κ. Γεωργιάδης απέβαλλε από τον πάγκο του και τον προπονητή του Θρίαμβου Ταγαράδων Γιάννη Τσορακλίδη.

Στο 90ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 3-2, όταν σε εκτέλεση πέναλτι του Καρυδόπουλου, ο Βεγύρης κράτησε απέκρουσε την μπάλα, κρατώντας το 3-1.

 

Θρίαμβος Ταγαράδων - Σάντος Πανοράματος 3-1

Δοκάρι: Ράπτης (79’)

Σκόρερ: Παπαδόπουλος Γρ. (28’), Τόμογλου (36’), Κιλιντάρης (57’), Γεράκης (58’)

Διαιτησία: Γεωργιάδης (Κουφός – Δημάκας)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Βεγύρης, Τζώτης, Παπαδόπουλος Ζ. , Χαλλούλι Α. , Γεράκης, Καπουσούζης, Κούφατζης, Παπαδόπουλος Γρ. (90’ Κατσίρης) , Τόμογλου (70’ Φελεκίδης), Χαλλούλι Αντ. , Τσελεπίδης (64’ Σφυρής)

Στον πάγκο του Θρίαμβου οι: Κατσίρης, Σεϊδογλου, Φελεκίδης, Σπυρόπουλος, Σφυρής, Φράγγος, Αγαπίδης

 

ΣΑΝΤΟΣ: Χριστοδούλου, Χατσιόπουλος, Ιωσηφίδης (46’ Τσαλουχίδης), Σφέτκος, Φουτσιτζής, Κιλιντάρης, Ιωσηφίδης (46’ Κιουρτσίδης), Καρδαμήλας, Ράπτης, Καρυδόπουλος, Ντίτσιος (60’ Ιατρίδης)

Στον πάγκο της Σάντος οι: Κιουρτσίδης, Αγγελούδης, Συμεωνίδης, Γόμος, Τσαλουχίδης, Μαρτσούλης, Ιατρίδης