ΑΟ Καρδίας: Έριξε "ντόρτια" στην ΑΕ Πολυδενδρίου

ΑΟ Καρδίας: Έριξε "ντόρτια" στην ΑΕ Πολυδενδρίου
από Παμε Μπάλα
στις 04/03/2015

Σαν σε... προπόνηση εξελίχθηκε η σημερινή εξ' αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας για τον ΑΟ Καρδίας, που υποδέχθηκε στην έδρα του την ΑΕ Πολυδενδρίου, την οποία και "φιλοδώρησε" με τέσσερα τέρματα.

 

Το σκορ άνοιξε στο 25' με ωραίο γυριστό σουτ ο νεαρός Αμανατίδης, ενώ στο 35' η ομάδα τρης Καρδίας έχασε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ξανθόπουλος, με τον γκολκίπερ Κούτρη να αποκρούει.

 

Δύο λεπτά αργότερα ο Συρόπουλος με κεφαλιά ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ και στο 60' μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Ξανθόπουλος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 82' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Παναγιώτης Γουγουτσάς, το οποίος κέρδισε ο Ξανθόπουλος.

 

Σκόρερ: Αμανατίδης (25’), Συρόπουλος (37’), Ξανθόπουλος (60’), Γουγουτσάς (82’ πεν)

 

Διαιτησία: Βανδουλάκης

 

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (Αλεξίου): Πήλιουρας, Τσολάκης, Κουκουρώνας, Μαυρής, Κουτίνης, Συρόπουλους, Ξανθόπουλος, Βότσαρης (56’ Θεολόγου), Σκέμπι (77’ Σταθώρης), Γουγουτσάς, Αμανατίδης (70’ Μιχαηλίδης)

ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ: Κούτρης, Μαυροβουνιώτης, Καρακουσαλί (55’ Μπεκλής), Μελίδης, Θεοδωρίδης, Λούλα (70’ Κωφίδης), Κατρατζόγλου, Καρασαββίδης, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος, Τσομπανίδης

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 19:44