×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Ντεμπούτο Γιαμουρίδη με νίκη για τον Μακεδονικό, πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία

Ντεμπούτο Γιαμουρίδη με νίκη για τον Μακεδονικό, πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία
από
στις 17/12/2016

Ο Μακεδονικός, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος το απόγευμα του Σαββάτου, κερδίζοντας τον ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας με 2-0.

Το ντεμπούτο του με νίκη συνδύασε στον πάγκο του Μακεδονικού ο Θούλης Γιαμουρίδης, ο οποίος είδε τους παίκτες του να παίζουν έξυπνα και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 7ο λεπτό έγινε η πρώτη προσπάθεια για γκολ με το σουτ του Γαρύφαλλου για τον Μακεδονικό, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με τον Πεχλιβάνη. Στο 42ο λεπτό ο Στασινόπουλος είχε ένα καλό σουτ για τους φιλοξενούμενους, ενώ λίγα λεπτά μετά, πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Πατρίκ Ογκουνσότο έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με χαμένο τετ α τετ.

Η Μαλακοπή στο πρώτο μέρος, απείλησε μόνο με το σουτ του Αναστασιάδη στο 10ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις φάσεις, εκ των οποίων η μία ήταν το γκολ του Βεϊδαμενίδη στο 83ο λεπτό, ενώ η Μαλακοπή είχε τρεις φάσεις, με τον Πασχαλίδη στο 66ο λεπτό και τον Αναστασιάδη στο 78ο και στο 81ο λεπτό.

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε πως ο Μακεδονικός ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος και η Μαλακοπή ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο.

Τελικά, ο Μακεδονικός πήρε μια σημαντική νίκη και έτσι ο κ. Γιαμουρίδης συνδύασε το ντεμπούτο του με νίκη!

 

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας - Μακεδονικός 0-2

Σκόρερ: Πεχλιβάνης (35’), Βεϊδαμενίδης (83’)

Διαιτησία: Τεβεκέλης (Σιανίδης – Παπαδόπουλος)

ΠΟΜ: Κωφός, Ζαραγκούλιας, Τάνγκου, Κριμνανιώτης, Σαρλής (75’ Μπαϊράμης), Παναγιωτίδης, Μουρατίδης (60’ Τζεβελέκης), Πηρουνάκης, Πασχαλίδης, Κουστράβας (85’ Βαλαής), Αναστασιάδης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Παπαθανασίου, Πιτσόκος, Γεωργίου, Λυκίδης, Τσιαμπάζης, Δήμου, Γαρύφαλλος, Πεχλιβάνης, Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης (85' Αχαλινόπουλος), Ογκουνσότο (57' Βεϊδαμενίδης)