×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Έβγαζε... μάτια ο νεαρός Μαραντίδης, νίκη για την Ηλιούπολη επί της Τερψιθέας

Έβγαζε... μάτια ο νεαρός Μαραντίδης, νίκη για την Ηλιούπολη επί της Τερψιθέας
από
στις 18/12/2016

Η Ηλιούπολη, πήρε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη το πρωί της Κυριακής, κερδίζοντας την ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας με σκορ 2-1.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές φάσεις για παραπάνω γκολ. Στο 15ο λεπτό, έγινε η πρώτη προσπάθεια στον αγώνα, όταν η ευκαιρία του Μαραντίδη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 41ο λεπτό, σειρά είχε η Τερψιθέα, η οποία με τον Δεμίρη έκανε μια καλή ευκαιρία για γκολ, η οποία επίσης σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 49ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Βασιλειάδη, όμως η Τερψιθέα κατάφερε να ισοφαρίσει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, με το αυτογκόλ του Ξούρα.

Τον επίλογο τον έγραψε τελικά η Ηλιούπολη, καθώς με τον εκπληκτικό νεαρό ποδοσφαιριστή Μαραντίδη, έκανε το 2-1 στο 86ο λεπτό και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

 

ΓΣ Ηλιούπολης - ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας  2-1  

Δοκάρι: Μαραντίδης (15’), Δεμίρης (41’)

Σκόρερ: Βασιλειάδης (49’ αυτ.), Ξούρας (79’ αυτ.), Μαραντίδης (88')

Διαιτησία: Μπαλασάς (Οκονιάτσης – Τσακιρόπουλος)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μπουρλιάσκος, Τάτσιος, Μακραντώνης, Δρακόπουλος, Γκουβάρας, Σκόρδας, Παπαδημητρίου, Ξούρας, Μαραντίδης, Αλμπανίδης, Κυριακίδης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Μπογδάνος, Παπαχρήστου, Καρακώστογλου, Βασιλειάδης, Νίκου Λάππας Α. , Κατσίρης, Ρωμαίος, Νόικος, Δεμίρης, Σαβλίδης, Μπούρτζος