×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

"Χιτσκοκικό" φινάλε στη Περαία, νίκη - πρόκριση για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

"Χιτσκοκικό" φινάλε στη Περαία, νίκη - πρόκριση για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου
από
στις 18/01/2017

Καταπληκτικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Περαία, όπου ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου επιβλήθηκε του τοπικού Αχιλλέα με 3-2 και πέρασε στους τέσσερις του κυπέλλου ερασιτεχνών!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Δέδα στο 15ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 37ο λεπτό, ο Τάσος Βαλαβάνης μείωσε για την μαχητική ομάδα της Περαίας και στο 54ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μηνασίδη.

Ενώ ο αγώνας όδευε προς την παράταση, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο ντεμπούτο του, ο Δέδας πέτυχε και τρίτο γκολ με το Αγγελοχώρι στο 85οο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 και έδωσε την πρόκριση στον Κεραυνό.

 

Αχιλλέας Περαίας - Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-3

Δοκάρι: Μαραμπαϊδης (44’)

Σκόρερ: Δέδας (15’, 17’, 85’),  Βαλαβάνης (37’), Μηνασίδης (54’)

Διαιτησία: Αγγελάκης (Μποζατζίδης – Πάνου)

ΠΕΡΑΙΑ: Πλαστήρας, Αθανασούλης, Κουμπατίδης, Κοκολάκης, Χαρίσκος, Τσιπριτίμης, Ποϊριαζίδης (33’ Λοντζετίδης), Βαλαβάνης, Πανταζίδης, Μηνασίδης, Μαραμπαϊδης

ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ: Λιάπης, Σουραβλάς (46’ Αλεξόπουλος, 75’ Τραχανάς), Ματζαρλής, Γιαπουτζής, Μαρινόπουλος, Μιχαηλίδης, Μπρόσκα, Δέδας, Ισόπουλος, Παπαζαχαρίου (46’ Αντωνάκης), Αμανατίδης