×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

"Δυνατό" παιχνίδι στην Αγία Τριάδα, ισόπαλοι αναδείχθηκαν Γερμανική & Παπάδες

"Δυνατό" παιχνίδι στην Αγία Τριάδα, ισόπαλοι αναδείχθηκαν Γερμανική & Παπάδες
από
στις 22/01/2017

Σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά, Γερμανική Αθλητική Ακαδημία και Παπάδες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τελικό αποτέλεσμα το σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο τέταρτο λεπτό του αγώνα με τον Δημόπουλο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Πολυκράτη στο 8ο λεπτό. Στο 26ο λεπτό, ο Μαργαρίτηδς έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην Γερμανική Ακαδημία, με το σκορ να μένει ανέπαφο μέχρι το 90ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τζάλλας ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ο αγώνας είχε πολλές μονομαχίες, σε άμυνα και κέντρο, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη μέχρι τέλους για την νίκη. Οι Παπάδες έχασαν δύο (!!) πέναλτι στην αναμέτρηση. Το πρώτο στο 43ο λεπτό, το εκτέλεσε ο Αναστασιάδης και το απέκρουσε ο Χατζηδημητρίου και το δεύτερο πέναλτι χάθηκε στο 60ο λεπτό από το σουτ του Παραλίκη που πήγε απευθείας άουτ.

 

Γερμανική Αθλητική Ακαδημία - Παπάδες 2-2

Σκόρερ: Δημόπουλος (4’), Πολυκράτης (8’), Μαργαρίτης (26’), Τζάλλας (90’)

Διαιτησία: Νικολής (Πάνου – Σπανός)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ: Χατζηδημητρίου, Τσάκαλος, Γογοβίτης, Κωτσιβός (56’ Τσακνάκης), Πολυκράτης, Καστοριάδης, Γρηγοριάδης, Παρασκευόπουλος (77’ Κωνσταντινίδης), Πέτσας (82’ Τσακνάκης), Μαργαρίτης, Ρεφανίδης

ΠΑΠΑΔΕΣ: Σάμχα, Χόνδρης, Λιάτσος, Τζάλλας, Κουκενίδης, Κισκορίδης, Μερόκας, Παραλίκης, Δημόπουλος (48’ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης (77’ Σπινκόπουλος), Κούλιος

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 14:26