×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Λύγισε η "ψυχωμένη" Ηλιούπολη, έμεινε στο 1-1 με το Ρετζίκι

Λύγισε η "ψυχωμένη" Ηλιούπολη, έμεινε στο 1-1 με το Ρετζίκι
από
στις 22/01/2017

Η Ηλιούπολη, αν και ήταν μπροστά για σχεδόν 90 λεπτά στον αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Ρετζίκι, καθώς ήρθε ισόπαλη με την τοπική Δόξα με σκορ 1-1.

Τα "Καναρίνια" άνοιξαν το σκορ από το τέταρτο λεπτό με τον Νικούδη, σε ένα παιχνίδι όπου δημιούργησαν πολλές φάσεις για διπλασιάσουν (έστω) τα τέρματά τους.

Στο 55ο λεπτό, η Ηλιούπολη έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Γκουβάρα και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από έξι λεπτά έμεινε με εννιά παίκτες, λόγω και της αποβολής του Σκόρδα. 

Μετά από πολλές προσπάθειες των γηπεδούχων, το Ρετζίκι κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μουταφτσή. Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Μπουρλιάσκος, ο οποίος έσωσε όσες φορές χρειαζόταν πριν την ισοφάριση την εστία της ομάδας του.

Η Ηλιούπολη διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του κ. Βανδουλάκη. 

 

Δόξα Ρετζικίου - ΓΣ Ηλιούπολης 1-1

Αποβολή: Γκουβάρας (55’), Σκόρδας (61’)

Σκόρερ: Νικούδης (4’), Mουταφτσής (90’)

Διαιτησία: Βανδουλάκης (Τασόπουλος – Λιαρής)

ΔΟΞΑ: Μαρκίδης, Τσοπουρίδης, Ιωαννίδης, Κλαδάκης, Μπάλογλου, Τάσι, Λαπουρίδης, Μούκο, Ανδρονικίδης, Μουταφτσής, Τσορπατζίδης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μπουρλιάσκος, Τάτσιος, Μακραντώνης, Σκόρδας, Γκουβάρας, Αλμπανίδης, Κυριακίδης, Ξούρας, Μαραντίδης, Τσεβρεντζής, Νικούδης 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 21:14