×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Αχιλλέας Περαίας: Ενισχύεται επιθετικά με Λαζαρίδη

Αχιλλέας Περαίας: Ενισχύεται επιθετικά με Λαζαρίδη
από
στις 25/01/2017

Ο Αχιλλέας Περαίας πριν από λίγη ώρα, γνωστοποίησε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την οποία ενισχύεται σημαντικά το ρόστερ του Χρύσανθου Κασλή.

Ο λόγος για τον γνωστό επιθετικό Δημήτρη Λαζαρίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Νίκη Κερασιάς.

Η είδηση έρχεται να επιβεβαιωθεί από τον προπονητή της Περαίας Χρύσανθο Κασλή, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το pamebala.gr  με τον ίδιο, μας είπε τα εξής:

«Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για εμάς ο Δημήτρης Λαζαρίδης. Κινηθήκαμε αυτές τις ημέρες να αποκτήσουμε τον Λαζαρίδη, με την Κερασιά να μας τον παραχωρεί επισήμως σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους αδερφούς Χατζόπουλους και τον κ. Βρεττό από την Νίκη Κερασιάς, καθώς είχαμε μια άριστη επικοινωνία. Πέρα από την μεταγραφή, εμένα ως άνθρωπο του αθλητισμού με χαροποίησε η διάθεση για συνεργασία. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος βοηθά τον αθλητισμό με την προσωπικότητα και τις πράξεις του, ενώ κρατά την ομόνοια μεταξύ των αθλητικών συλλόγων στον Δήμο».

 

Αναμφίβολα, με αυτή την μεταγραφή, γίνεται αντιληπτή η πολύ καλή σχέση των ομάδων του Δήμου Θερμαϊκού. Παρόμοιο γεγονός έχει γίνει κατά το παρελθόν, με την Περαία να παραχωρεί αθλητές της σε ομάδες του Δήμου και στην ίδια την Κερασιά.