×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Σπουδαία αναμέτρηση στο Ρετζίκι, νίκη (5-2) για την Δόξα επί της Νεάπολης

Σπουδαία αναμέτρηση στο Ρετζίκι, νίκη (5-2) για την Δόξα επί της Νεάπολης
από
στις 05/02/2017

Η Δόξα Ρετζικίου μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας το πρωί της Κυριακής τον Αθλητικό Σύλλογο της Νεάπολης με 5-2.

Στο 15ο λεπτό, η Δόξα άνοιξε το σκορ με τον Μουταφτσή, ένα γκολ που δεν πανηγυρίστηκε πολύ ώρα, καθώς στο 32ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το γκολ του Αϊναλή.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο Αλέξης Ανδρονικίδης στο 39ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στο Ρετζίκι με 2-1, ένα γκολ που επίσης δεν πανηγυρίστηκε για πολύ ώρα, καθώς τρία λεπτά μετά ο Τσιγγερλιώτης ισοφάρισε σε 2-2 για την Νεάπολη. Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, το Ρετζίκι κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Ταμπούρη.

Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε από τα δύο προσωπικά τέρματα του Ανδρονικίδη στο 61ο και στο 68ο λεπτό.

 

Δόξα Ρετζικίου - ΑΣ Νεάπολης 5-2

Σκόρερ: Μουταφτσής (15’), Αϊναλής (32’), Ανδρονικίδης (39’ πεν. , 61’, 88’), Τσιγγερλιώτης (42’), Ταμπούρης (44’)

Διαιτησία: Παγώνης (Ζουρτουμίδης – Παπανώτας)

ΡΕΤΖΙΚΙ: Μαρκίδης, Τουρσίδης, Κλαδάκης (80’ Κωστόπουλος), Μπαλόγλου, Αθανασίου, Γιάννος, Λαπουρίδης (67’ Ταλιαδούρος), Ιωαννίδης, Ανδρονικίδης, Ταμπούρης (46’ Μούκο), Μουταφτσής

ΝΕΑΠΟΛΗ: Σωτηρίου, Αϊναλής, Κούλογλου (87’ Παναγιωτίδης), Γενετίδης (72’ Κατσαρός), Τριανταφυλλίδης (83’ Θεοδωρίδης), Καζάνας, Πολυζωνίδης, Δέλιος, Δημητρακόπουλος, Τσιγγερλιώτης, Γιώρης