×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Τεράστια νίκη για τον Ατρόμητο Αγίου Αντωνίου στη Ραιδεστό!

Τεράστια νίκη για τον Ατρόμητο Αγίου Αντωνίου στη Ραιδεστό!
από
στις 05/02/2017

Ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση, κατάφερε να κάνει μία από τις σπουδαίτερες νίκες του για φέτος, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αστέρα Ραιδεστού με 4-3!

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μαυρουδή στο 4ο λεπτό, όμως ο Αστέρας απάντησε άμεσα στο δέκατο λεπτό με τον Σαββαϊδη.

Στο 17ο λεπτό, ήταν η σειρά του Άρη Ανδρεάδη, ο οποίος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο. Πριν λήξει το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σαββαϊδη, όμως ένα λεπτό αργότερα, ο Ανδρεάδης έθεσε ξανά την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο 60ο λεπτό, η Ραιδεστός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νικολαϊδη και το ματς μέχρι το φινάλε είχε χαμένες φάσεις εκατέρωθεν. Ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Άρης Ανδρεάδης πέτυχε και το τρίτο του προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

Αστέρας Ραιδεστού - Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου 3-4

Σκόρερ: Μαυρουδής (4’), Σαββαϊδης (10’, 45'), Ανδρεάδης (17’ ,44’, 90’), Νικολαϊδης (60’)

Διαιτησία: Αντωνίου (Στάγκος – Τοροσιάδης)

ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ: Κουγιουμτζόγλου, Ελευθεριάδης, Καράι ,Μεσιάρης, Παπαιωάννου, Τσαφτάρης, Νικολαϊδης, Καραμπίνης, Ανδριόπουλος, Σαββαϊδης, Πιτσούλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λισαβούδης, Κακαράκης, Χατζόπουλος, Τουλκερίδης Χ. , Κολοβός, Πάσχος, Τσιραμπίδης, Κούκλης, Ανδρεάδης, Μαυρουδής, Μασμανίδης

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 21:23