×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Παιχνίδι για... όσκαρ στο Κολχικό, ισόπαλοι με 3-3 Κεραυνός & Περιστερώνα

Παιχνίδι για... όσκαρ στο Κολχικό, ισόπαλοι με 3-3 Κεραυνός & Περιστερώνα
από
στις 05/02/2017

Στο Κολχικό, ο τοπικός Κεραυνός ήρθε ισόπαλος το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στην Θύελλα Περιστερώνας με τελικό σκορ 3-3, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος και γκολ.

Το Κολχικό κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 μέχρι το 20ο λεπτό, χάρις στα γκολ του Καλτσίδη (αυτογκόλ) και του Ιορδανόπουλου. Η Θύελλα Περιστερώνας κατάφερε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους να ισοφαρισει. Στο 30ο λεπτό, ο Γκάτζο μείωσε σε 2-1, ενώ ο Πάρης Σάιντ ισοφάρισε σε 2-2. 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, μετά από πέντε λεπτά, ο Πλατάκης έθεσε σε θέση οδηγού την Θύελλα, όμως το Κολχικό βρήκε τον τρόπο και ισοφάρισε σε 3-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ιορδανόπουλου.

Αμφότερες οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη μέχρι το φινάλε να φύγουν νικήτριες, όμως το 3-3 έμελλε να είναι το τελικό σκορ σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

 

Κεραυνός Κολχικού - Θύελλα Περιστερώνα 3-3

Σκόρερ: Καλτσίδης (5’ αυτ.), Ιορδανόπουλος (20’, 65’), Γκάτζο (30’), Σάιντ (35’), Πλατάκης (50’)

Διαιτησία: Μηλιάδης (Νατσιόπουλος – Συμεωνίδης)

ΚΟΛΧΙΚΟ: Παπαδόπουλος, Μπουλούκας, Μαρίκος, Σαλτίρης, Μεσκούρτι, Σαββίδης, Μαμουλίδης, Γκούνιος, Ιορδανόπουλος, Πεταλωτής, Σολωμονίδης

ΘΥΕΛΛΑ: Καλτσίδης, Κάλτσος, Τσόμπανος, Παυλίδης, Τσιλιγγερίδης, Καλαποδόπουλος, Γκάτζο, Δέντζας, Σάιντ, Πεχλιβανίδης, Πλατάκης