Στην επόμενη φάση των play-offs πέρασε ο ΓΣ Ηλιούπολης, νικώντας με 1-0 τα Χελιδόνια.

Στην επόμενη φάση των play-offs πέρασε ο ΓΣ Ηλιούπολης, νικώντας  με 1-0 τα Χελιδόνια.

Κέρδισε και παίζει με τον Μαραθώνα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/05/2017

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν άοσμο και άγευστο με τις δυο ομάδες να κρατούν ερμητικά κλειστούς τους διαδρόμους προς τις εστίες τους.

Μοναδική στιγμή που ανέβηκαν οι σφυγμοί ήταν το 40’ όταν ο κύριος Γκορτζίλας έδειξε το σημείο του πέναλτι σε ανατροπή του Μαραντίδη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά ο Πετράκης είπε όχι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν με περισσότερη διάθεση και πάτησαν με προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ και μάλιστα με αξιώσεις.

Το λεπτό που σημάδεψε και έκρινε τον αγώνα ήταν το 74 όταν ο Μαραντίδης θέλοντας να πάρει το αίμα του πίσω με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε αυτήν την φορά τον Πετράκη και έστειλε την ομάδα του στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Μαραθώνα!

 

ΓΣ Ηλιούπολης : Χομσίογλου, Κυριακίδης, Μακραντώνης, Νικολίτσης, Γκουβάρας, Αλμπανίδης, Παπαδημητρίου, Μπεγκλής, Θεοδοσίου, Μαραντίδης, Τσεβρεντζής (90+’ Σκορδάς)

 

Χελιδόνια : Πετράκης, Αγγελίδης, Κριτσιάνης, Τσιαϊλιάνης, Ranxha, Πιπιλίκας, Ματθαιόπουλος , Pojani (77’ Μουμτζής), Τράικος (50’ Τσότρας), Xenofontos, Καραμπίνας (56’ Ρέππας)

 

Άριστη η διαιτησία των κ.κ.  Γκορτσίλα Πάτρα – Τυριακίδη