Σειρήνες για Χατζηβασιλάκη από Superleague !

Σειρήνες για Χατζηβασιλάκη από Superleague !

Έτοιμος για το άλμα δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή της Αθήνας

από Πάμε Μπάλα
στις 21/05/2017

 

 

Καλά καλά δεν τελείωσε το πρωτάθλημα της Α1 στην Θεσσαλονίκη και οι πρώτες καμπάνες άρχισαν να ηχούν στην νύφη του Θερμαϊκού για ένα από τα πιο σπάνια ταλέντα της.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα Καλαμαριάς Αλέξανδρο Χατζηβασιλάκη ο οποίος μπαίνοντας στα εικοσιένα του δείχνει όσο ποτέ άλλοτε έτοιμος για να μεταπηδήσει σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Άλλωστε τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Βέροια χτυπώντας την πόρτα της πρώτης ομάδος(αγωνιζόμενος στην Β’ ομάδα) σε πολύ μικρότερη ηλικία.

Η συνέχεια βέβαια έδειχνε ονειρική καθώς ήταν έτοιμος να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή αλλά δυστυχώς οι τραγελαφικές καταστάσεις στον Γηραιό δεν το επέτρεψαν.

Η προσωρινή ‘’στάση’’ στην Α1 και στην ομάδα της Καλαμαριάς σαφώς και δεν τον έχει επηρεάσει καθώς ήδη δέχθηκε κρούση από ομάδα της  Superleagueόπου και πρόσφατα πραγματοποίησε κάποιες προπονήσεις αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Καθόλου απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείτε βέβαια η μεταπήδηση του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αφού και από εκεί εκδηλώθηκε ενδιαφέρον με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να καλοβλέπει θετικά αυτήν την προοπτική αφού θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει και τις σπουδές  που τον ενδιαφέρουν παράλληλα.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του στην πρόσφατη παρουσία του στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ (https://www.youtube.com/watch?v=pK1NJJ7B7bc)  στην Αθήνα που όπως δήλωσε έχει ως πρότυπο τον Μπουφόν κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός έχει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο για τουλάχιστον άλλα 25 χρόνια 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Μαϊος 2017 03:42