Θέλει Κουκουρώνα η Επανομή, τέλος ο Αργυρίου

Θέλει Κουκουρώνα η Επανομή, τέλος ο Αργυρίου
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/06/2017

Παρελθόν για την Αναγέννηση Επανομής αποτελεί ο αριστερός χαφ, Βασίλης Αργυρίου, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για τον αρχηγό και αριστερό μπακ της Καρδίας Τάσο Κουκουρώνα.

Συνεχίζεται το εσωτερικό ξεκαθάρισμα στην Επανομή. Ο 20χρονος Αργυρίου ήταν βασικό στέλεχος στην πορεία ανόδου, προερχόμενος από την Κ20 του ΠΑΟΚ, αλλά αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στο στόχαστρο μπαίνει ο «κάπτεν» της Καρδίας, αριστερός μπακ Τάσος Κουκουρώνας, που έχει περάσει και από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, αλλά απασχολεί και άλλες ομάδες και είναι νωρίς να ειπωθεί αν είναι κοντά, παρότι ήδη μίλησε με την ομάδα του Γιάννη Τσορακλίδη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον επιθετικό, Μιχάλη Ξανθόπουλο, επίσης της Καρδίας.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΩΝ ΛΕΣΑΪ-ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Η Αναγέννηση κινείται για μια-δυο «ηχηρές» προσθήκες κυρίως μεσοεπιθετικά, ενώ μεγάλες εκκρεμότητες για το περσινό ρόστερ δείχνουν οι Μπλέντι Λεσάι και Νίκος Νταντάμης. Ο Αλβανός πρώτος σκόρερ της Επανομής πέρυσι (16 γκολ, θητεία και σε Μακεδονικό, Αγγελοχώρι, Διγενή Λακκώματος) δέχτηκε αρκετές προτάσεις, αλλά δείχνει να δίνει πρώτο λόγο στην περσινή ομάδα του. Όσο για τον Κατερινιώτη μεσοαμυντικό, έγινε ήδη επαφή παραμονής του, δεν υπήρξε συμφωνία και αναμένεται δεύτερος… γύρος συζητήσεων, με την προοπτική να βρεθεί λύση και να συνεχίσει.