«Καύσωνας» Μετεώρων «έλιωσε»… τον Αριστοτέλη με 0-6!

«Καύσωνας» Μετεώρων  «έλιωσε»… τον Αριστοτέλη με 0-6!

Την Τέταρτη στις 18.15 σε ουδέτερη έδρα θα κριθεί… το εισιτήριο ανόδου στην Α’ κατηγορία

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 02/07/2017

 

Κάτω από  άκρως ακατάλληλες καιρικές  συνθήκες για ποδόσφαιρο «συγκρούστηκαν» σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Καλαμαριάς Αριστοτέλη και Εθνικό Μετεώρων.

Ο Εθνικός Μετεώρων κέρδισε κατά κράτος τους γηπεδούχους και πλέον οι δυο ομάδες θα ξανασυγκρουστούν σε ουδέτερη έδρα την ερχόμενη Τετάρτη (θα γίνει γνωστή αύριο το μεσημέρι) για το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου στην Α κατηγορία.

Ο αγώνας σαφώς και δεν αντέχει σε κριτική καθώς η δύναμη και ετοιμότητα των φιλοξενουμένων ήταν ορατή από όλους…

Ο Αριστοτέλης θα πρέπει σαφώς και να αλλάξει πάρα πολλά έως την Τετάρτη εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι από τον τελευταίο αγώνα αλλά και πιο κρίσιμο.

Στο 32’ λεπτό ο 39χρονος Παντελιάδης μέσα από την περιοχή πλάσαρε και έγραψε το 0-1.

Στο 39’ λεπτό ο Τούσα ζηλεύοντας….  την χάρη του Παντελιάδη σχεδόν από το ίδιο σημείο έκανε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Λίγο πριν την λήξη του Α ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν τα τέρματά τους 3 με τον Τζούτζιο έχοντας πολλές δυνάμεις να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει την τερματοφύλακα του Αριστοτέλη Γαλανίκα.

Ο εφιάλτης του Αριστοτέλη συνεχίστηκε με την έναρξη μάλιστα του Β ημιχρόνου καθώς ο Ιασωνίδης στο 48’ και ο πολύ καλός Ελευθεριάδης στο 50’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-5 !

Το σκορ έκλεισε λίγο αργότερα ο Τζούτζιος και πάλι με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ γράφοντας το τελικό 0-6.

Εν συντομία αυτό που κρατάμε στον σημερινό αγώνα μπαράζ είναι κυρίως το πρωτοφανές γεγονός πως μέσα στον Ιούλιο έχουμε επίσημο αγώνα και την τεράστια αγωνιστική διαφορά ανάμεσα σε δυο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο.

Σε κάθε περίπτωση η Τετάρτη είναι κοντά για να δούμε εάν ο Αριστοτέλης αφυπνιστεί ή εάν ο Εθνικός Μετεώρων πιστοποιήσει την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση.

 

Αριστοτέλης

Γαλανίκας, Παρταλιός(46’Καρασαβίδης),  Πλιάκης Δ., Παπακώστας(54’Μαρτσούλης), Χατζόπουλος, Κοκκινίδης, Μπαμπικέρ, Τζαμάλ, Νικολαίδης, Πλιάκης Γ., Μετσάι(50’ Κουτρότσιος)

 

Εθνικός Μετεώρων

Σγουρομάλλης Νοτάκης Σαμαράς(63’ Κελνικόλας),  Παπαγιαννίδης,  Καραβυζίνιας Γκροπάι Τούσα,  Ιασωνίδης, Ελευθεριάδης(56’Γκροπάι), Παντελιάδης(76’Σκλιβάνης) , Τζιούζιος

 Διαιτησία : Παπαδόπουλος Νικολαΐδης Κ. Νατσιόπουλος

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 20:36