Αποκλειστικό : Καταγγελία βόμβα στον Σύνδεσμο Προπονητών Θεσσαλονίκης!

Αποκλειστικό : Καταγγελία βόμβα στον Σύνδεσμο Προπονητών Θεσσαλονίκης!

Επίσημη καταγγελία προπονητή μέλους του συνδέσμου δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα στην πρώην ομάδα του και τον προπονητή αντικαταστάτη του

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 21/07/2017

 

Μια καταγγελία που για κάποιους λόγους ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης δεν έδωσε στην δημοσιότητα φέρνει σήμερα το  pamebala.gr αναδεικνύοντας ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να βρουν οι ομάδες στο μέλλον.

Συγκεκριμένα ο πρώην πλέον προπονητής της Αναγέννησης Επανομής Γιώργος Αμανατίδης προχώρησε σε καταγγελία προς τον σύνδεσμό του για οφειλή ποσού προς αυτόν από την διοίκηση της Επανομής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamebala.gr  αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα  της Επανομής καθώς ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης έχει πάρει μια απόφαση βάσει της οποίας εάν  υπάρχουν οφειλές προς ένα μέλος του συνδέσμου τότε ο Σύνδεσμος δεν θα εκδίδει σχετική βεβαίωση – άδεια για τον επόμενο προπονητή εάν και εφόσον δεν κλείσει η διαφορά με τον πρώην!

Στην περίπτωση αυτή όπως έχει διαρρεύσει ο Γιάννης Τσορακλίδης (νυν προπονητής της Επανομής) δεν θα πάρει την άδεια από τον Σύνδεσμο μέχρι διευθέτησης του ποσού που έχει να πάρει ο Γιώργος Αμανατίδης!

Άξιο απορίας όμως είναι γιατί το συγκεκριμένο θέμα δεν είδε το φως της δημοσιότητας την στιγμή μάλιστα που αφορά την υπεράσπιση και τα συμφέροντα ενός μέλους του Συνδέσμου.