Υψηλός… τυφώνας IRMA στα Κουφάλια «τσαλάκωσε» την Σίνδο με 6-2!

Υψηλός… τυφώνας IRMA στα Κουφάλια «τσαλάκωσε» την Σίνδο  με 6-2!

Τρομερά κενά στην άμυνα της Σίνδου προκάλεσαν την ολική κατάρρευση και την συντριβή από την «λυσσασμένη» ομάδα των Κουφαλίων με κορυφαίο παίκτη τον Υψηλό που σκόραρε 4 φορές

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 17/09/2017

 

 

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων παίζοντας με σπασμένα φρένα σήμερα το απόγευμα πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 6 βαθμούς σε 2 αγώνες.

 

Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν σαν δαιμονισμένοι από την αρχή του αγώνα και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους.

 

Μόλις στο 9’ ο Υψηλός από κοντά άνοιξε το σκορ αφού προηγήθηκε ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Μαντζιούνη.

 

Στο 22’ ήταν η σειρά του Τσακίρη με δυνατό σουτ να κάνει δυο τα τέρματα της ομάδος του Ανέστη Τσιτενίδη .

 

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο και συγκεκριμένα στο 25’ ο Υψηλός με νέο δυνατό σουτ έγραψε το 3-0 τελειώνοντας έτσι από νωρίς το παιχνίδι.

 

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους καθώς ο Υψηλός είχε μεγάλα κέφια και με ακόμη ένα σουτ στο 44’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 !

 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι του Λάμπρου Ανδριόπουλου κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1 με γκολ του Καστανιώτη στο 49’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως και πάλι ο Killer των μπλε Υψηλός έκανε 4 τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το 5-1!

Στο 67’ ο Νασούφι μείωσε για τους πράσινους σε 5-2 ενώ το σκορ έκλεισε στο 82’ ο νεαρός Μποχωρίδης που έστω και στο λίγο χρόνο που αγωνίστηκε έδειξε πως αποτελεί ένα ελπιδοφόρο ταλέντο για την ομάδα των Κουφαλίων.

 

Το σφύριγμα του διαιτητή κ.Κωνσταντινίδη βρήκε τους γηπεδούχους  να πανηγυρίζουν ένα ανεπανάληπτο ξεκίνημα στην Α1 και τους φιλοξενούμενους της Ομόνοιας Σίνδου να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια και αρκετά προβληματισμένοι για την βαριά ήττα.

 

 Σκόρερ: Υψηλός (9’, 25’, 44’, 53’), Τσακίρης (22’), Καστανιώτης (49’), Νασούφι (67’), Μποχωρίδης (82’)

 

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης -Ντάβελας – Στάγκος

 

ΠΑΟ Κουφαλίων

 Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης(79’Θωμαίδης), Καζάνας(63’ Γάκης), Κοντσίδης, Λιόντας, Γαβανάς(56’Γιαννουπλάκης), Υψηλός, Μαργαρίτης, Μαντζιούνης(72’Μποχωρίδης), Τσακίρης, Αϊβάζης

 

Ομόνοια Σίνδου

Αζόβ, Τσιαλμάς, Καραγκούνης, Καρανδρέας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Μυλωνάς(66'Παναγιώτη Α), Κωτσιάς, Τσοπανίδης, Νασούφι, Μποχώνης