×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

"Σοκ" με Χατζόπουλο στην Σταυρούπολη!

"Σοκ" με Χατζόπουλο στην Σταυρούπολη!
από
στις 09/10/2017

Ένα περιστατικό, από αυτά που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι εύχονται να μην βλέπουν στα γήπεδα, έλαβε μέρος στη Σταυρούπολη, κατά την διάρκεια της Σαββατιάτικης αναμέτρησης, ανάμεσα στον Παύλο Μελά και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Δημήτρης Χατζόπουλος, χτύπησε στον αυχένα, ύστερα από μία δυνατή προσωπική μονομαχία του με κάποιον αντίπαλο, με τον ποδοσφαιριστή να πέφτει στο έδαφος και να... "παγώνει" όλους τους παρευρισκομένους. Η εμφάνιση ασθενοφόρου στο γήπεδο και η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ήταν άμεση, με συμπαίκτες κι αντιπάλους να φοβούνται για τα χειρότερα. Ευτυχώς, τα πράγματα δεν πήραν ασχημότερη τροπή, με τις εξετάσεις του Χατζόπουλου να είναι καθαρές και τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο παίκτης σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του, δίχως πρόβλημα.

Για την ιστορία, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της πρώτης τοπικής κατηγορίας της Θεσσαλονίκης, έληξε με σκορ 3-3, σε ένα απόλυτα ενδιαφέρον και συναρπαστικό ματς, το οποίο, όμως, "σημαδεύτηκε" από τον άσχημο -φαινομενικά- τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Παύλου Μελά.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 18:19