×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

"Έκλεψε" το διπλό στο τέλος ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, 2-1 την Μαλακοπή στην Πυλαία

"Έκλεψε" το διπλό στο τέλος ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, 2-1 την Μαλακοπή στην Πυλαία
από
στις 21/10/2017

΄Σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση, η οποία ολοκληρώθηκε ύστερα από δέκα λεπτά καθυστερήσεων, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων επικράτησε της Μαλακοπής Πυλαίας, με σκορ 2-1 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΜ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς ανώτεροι, καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν στο 71ο λεπτό, με σκόρερ τον Πηρουνάκη. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα της Πυλαίας θα πάρει τους τρεις βαθμούς, ο Ηρακλής με ένα φοβερό "ντεμαράζ" στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα, με τον Μπετσακό (90') και τον Παναγιωτίδη (90+8'), ανατρέοποντας το σκορ και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στο... "καληνύχτα".

Με αυτό το τρίποντο, ο Ηρακλής πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ένα ματς περισσότερο, περιμένοντας τί θα κάνουν οι ομάδες των Κουφαλίων και της Θέρμης, στις αυριανές αναμετρήσεις τους.

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας: Γούλας, Ζαραγκούλιας, Τάνγκου, Σιδέρης, Πηρουνάκης, Παναγιωτίδης, Φεντάνης, Κουστράβας, Κωνσταντίνου, Χατζής, Αναστασιάδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καλλιάκης, Μουρατίδης, Προδρομίδης, Λαμπαδάριος

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Νιάνιος, Παπαδημητρίου, Γεωργιάδης, Αθανασίου, Σακκαλής, Καρασταύρου, Παπαιωάννου, Σαββαϊδης, Ανδριόπουλος, Σπάσης, Γκιάλης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αθανασιάδης, Μαυρίδης, Μπετσάκος, Παναγιωτίδης