Γιαμουρίδης: Ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου, αλλά απαιτώ σεβασμό

Γιαμουρίδης: Ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου, αλλά απαιτώ σεβασμό

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων ως πρωτοπόρος σε ήθος και φιλοξενία απαιτεί ανάλογη συμπεριφορά

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 21/10/2017

 

Ένα όχι σπάνιο γεγονός για ερασιτεχνικό παιχνίδι είχαμε στον απογευματινό αγώνα ανάμεσα στον ΠΟ Μαλακοπής και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Γεγονός που έχει να κάνει με μια   αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε από το πουθενά ανάμεσα στον προπονητή των φιλοξενουμένων Ιερόθεο Γιαμουρίδη και ένα φίλαθλο….  Ο οποίος πήγε στο γήπεδο για να μεταφέρει τα οικογενειακά του προβλήματα…

Συγκεκριμένα μέσα στην δικαιολογημένη ένταση του αγώνα ο «φίλαθλος» προκάλεσε με απαράδεκτη συμπεριφορά τον Θούλη Γιαμουρίδη σε σημείο που αγανάκτησε και τον απάντησε και αυτός γνωρίζοντας βέβαια πως δεν θα έπρεπε.

Η αντιπαράθεση σαφώς και ήταν η αιτία να αποβληθεί από τον διαιτητή ο κ.Γιαμουρίδης.

Όμως μετά το τέλος του αγώνα σε επικοινωνία που είχε με το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο επιτυχημένος προπονητής δήλωσε:

«Δεν είναι του χαρακτήρα μου αλλά ούτε και στην φιλοσοφία του Ηρακλή Αμπελοκήπων να αντιδικούμε και να αντιδρούμε σε προκλήσεις. Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μου και ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που λειτούργησα. Όμως θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που έρχονται στο γήπεδο πως και εμείς είμαστε άνθρωποι και ειδικά σε εκείνη την στιγμή όπου ήμουν σε υπερένταση. Απαιτώ από τους αντιπάλους μας σεβασμό όπως τους σεβόμαστε και εμείς στην έδρα μας».

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 20:41