ΕΠΣ Μακεδονίας: Ροντέο , άγριο ξύλο και διακοπές αγώνων!

ΕΠΣ Μακεδονίας: Ροντέο , άγριο ξύλο και διακοπές αγώνων!

Απίστευτα γεγονότα συνέβησαν χθες στην Θεσσαλονίκη με την συνοδεία…. ξύλου φουσκωτών και απειλών…

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 23/10/2017

 

Η χθεσινή ημέρα ποδοσφαιρικά στην Θεσσαλονίκη θα γραφεί στην ιστορία με μελανό χρώμα καθώς σε τρία γήπεδα ευθύνης της ΕΠΣ Μακεδονίας είχαμε άσχημα γεγονότα που ίσως για κάποιους να μην ιδρώνει το αυτί τους … αλλά για το ίδιο το ποδόσφαιρο αποτελούν μαχαιριά και σοβαρό πισωγύρισμα σε …..  παλιές εποχές!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή θα ξεκινήσουμε από τα σοβαρότατα επεισόδια που είχαμε στο Μεσαίο εκεί όπου η τοπική Αστραπή Μεσαίου φιλοξενούσε τον ΠΑΟΚ Σταυρού. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεκόπη οριστικά από τον διαιτητή του αγώνα κ.Κωνσταντινίδη στο 59’ καθώς όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα αιτία ήταν τα εκτεταμένα επεισόδια!

Σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα προηγήθηκε και άλλη διακοπή η οποία συνοδεύτηκε από άγριο ξύλο εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων!

Εικόνες ντροπής λοιπόν για ένα πρωτάθλημα που θέλει να συγκαταλέγεται στα κορυφαία της Ελλάδος.

 

Σε ένα άλλο γήπεδο όπου οι Παπάδες φιλοξενούσαν τον Βορρά Αμπελοκήπων είχαμε μπουκέτα και ξύλο που ξεκίνησαν από την διαμάχη 2 ποδοσφαιριστών. Αυτός που δέχθηκε πρώτος τις μπουνιές  κάλεσε……  ενισχύσεις και οι οποίες κατέφθασαν σε χρόνο ρεκόρ ,όπως άμεσα κλήθηκε και η αστυνομία η οποία κατέγραψε τα γεγονότα και ερευνά ακόμη και σήμερα την περίπτωση να εμφανίστηκε περίστροφο κατά το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών…!!!

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρίσκονταν ο κ. Σάββας Δημητριάδης και ο οποίος είδε όλα τα γεγονότα που ντροπιάζουν την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

 Στον απογευματινό αγώνα Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης - Θύελλα Περιστερώνα είχαμε και εδώ μεγάλη ένταση και εκνευρισμό με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να αναγκαστεί να καλέσει την αστυνομία για να προλάβει τα χειρότερα και να ηρεμήσουν οι θερμόαιμοι.

 

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο Σ/Κ για την Θεσσαλονίκη και τα πρωταθλήματά της.

Σκυτάλη από εδώ και πέρα παίρνει τόσο η πειθαρχική επιτροπή ,αλλά και τα μέλη του Δ.Σ της ένωσης τα οποία καλούνται να προστατέψουν το ποδόσφαιρο χωρίς «εκπτώσεις» …

Γιατί είναι ζήτημα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 13:36