ΕΠΣ Μακεδονίας :Στο σκοτάδι μέσω ΕΠΟ οι ορισμοί παρατηρητών για λίγα ευρώ !

ΕΠΣ Μακεδονίας :Στο σκοτάδι μέσω ΕΠΟ οι ορισμοί παρατηρητών για λίγα ευρώ !

Σε ένα άτυπο παιχνίδι κρυφτό έχουν επιδοθεί στα γραφεία της Τσιμισκή καθώς όλοι θέλουν ….αλλά λίγοι πηγαίνουν

από Πάμε Μπάλα
στις 16/11/2017

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ με αφορμή σχετικού  εγγράφου του σωματείου ΑΕ Μαρτίου φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα τεράστιο θέμα που θα προκαλέσει αντιδράσεις όχι μόνο στην ένωση της Μακεδονίας αλλά και σε άλλες ενώσεις που πολύ πιθανόν λειτουργούν υπό το ίδιο καθεστώς.

Το πρόβλημα έχει προκύψει βέβαια εδώ και χρόνια αλλά πολύ απλά κανείς δεν τόλμησε ποτέ να το αναδείξει και να ασχοληθεί σε βάθος.

Το αθλητικό σωματείο της ΑΕ Μαρτίου από την Θεσσαλονίκη είναι γνωστό για τις παρεμβάσεις του επί των διαδικασιών στην τοπική ένωση κυρίως σε παραλείψεις και παρατυπίες όταν διαπιστώνονται.

Σύμφωνα με το έγγραφο που σας φέρνει κατά αποκλειστικότητα σήμερα το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ  το Δ.Σ. της ΑΕ Μαρτίου ζητά να μάθει τι γίνετε με τους ορισμούς παρατηρητών και υπευθύνων οικονομικής επιστασίας στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ εθνικής !

Πληροφοριακά ενημερώνουμε πως εδώ και καιρό η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ένα καζάνι που βράζει στο σχετικό θέμα καθώς πολλοί από τους συμβούλους της ΕΠΣ Μακεδονίας αλληλοκατηγορούνται για το γεγονός πως στα πρωταθλήματα τοποθετούνται συγκεκριμένα άτομα της αρεσκείας του Βαγγέλη Γραμμένου και του ανθρώπου που επέβαλε ο ίδιος… στην Θεσσαλονίκη τον Σάββα Δημητριάδη.

Μια δεδομένη εξέλιξη για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις  στην πόλη της γκρίνιας  και της αδικίας.

Οι εν κρυπτό λοιπόν τοποθετήσεις έχουν αναγκάσει πολλούς να ψάχνουν… όλη την Βόρειο Ελλάδα μέσω κινητών κάθε Κυριακή να μάθουν που ποιός και πού ;

Μια άσχημη  βέβαια  εικόνα που θα ήθελε πάρα πολύ να «κρύψει» ο κ. Δημητριάδης αλλά δυστυχώς τίποτε δεν μένει κρυφό.

Τα ελάχιστα χρήματα των 70 . 80, 100  και παραπάνω ευρώ μπορεί σε αυτήν την δύσκολη εποχή να είναι λίγα , αλλά αν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα τότε αποτελούν ένα σοβαρό εισόδημα.

Το δυστύχημα είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας και δεν θα θέλαμε να εκθέσουμε δημόσια(προσωπα) έως και σήμερα μπαίνουν κατά σύμπτωση τα ίδια πρόσωπα.

Φεύγοντας ο κ.Γραμμένος φρόντισε να «ευχαριστήσει» όλους αυτούς που δούλεψαν για αυτόν,  αγνοώντας όμως αυτούς που εκτέθηκαν , πάλεψαν και έβαλαν σε κίνδυνο ακόμη και την ζωή τους για να είναι σήμερα πρόεδρος…..

Τα σωματεία στην Θεσσαλονίκη και οι παράγοντες των ομάδων δυστυχώς έπεσαν στην παγίδα ενός οράματος που είτε θέλουν να το πιστέψουν , είτε όχι είναι υπό το καθεστώς του ΠΑΟΚ !

Άραγε φαντάζονται τι θα γίνει όταν μια ημέρα δεν υπάρχει η ενίσχυση από την Κυπριακή εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη ;

Το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης οδεύει προς την εξαθλίωση σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό είναι ορατό με γυμνό μάτι καθώς όταν θα σταματήσει το χρήμα τότε θα κριθούν ΟΛΟΙ για το τι έκανα και ποια ήταν τελικά η ικανότητά τους τόσα χρόνια .

Γιατί με ξένα χρήματα πολλοί έκαναν τους παράγοντες !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 19:47