×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Τρίποντο - ανάσα της Αναγέννησης στο Ρύσιο, 1-0 τον Μεγά Αλέξανδρο

Τρίποντο - ανάσα της Αναγέννησης στο Ρύσιο, 1-0 τον Μεγά Αλέξανδρο
από
στις 25/11/2017

Σε ένα παιχνίδι, δίχως εξαιρετικό ρυθμό και πολλές συγκινήσεις, η Αναγέννηση Ρυσίου πήρε "επαγγελματική", αλλά ταυτόχρονα μεγάλη νίκη επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έδρα του, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Α' ΕΠΣΜ.

"Ήρωας" για τους γηπεδούχους ήταν ο Μαλαμίδης, ο οποίος δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, σκόραρε για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά την σημαντική προσπάθεια που έγινε από πλευράς των φιλοξενουμένων για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά.

Με αυτό της το τρίποντο, η Αναγέννηση Ρυσίου έφτασε τους έξι βαθμούς, δημιουργώντας ένα "μαξιλαράκι" ασφαλείας από την τελευταία θέση και τον Μέγα Αλέξανδρο, που έμεινε μόλις στον έναν.

Αναγέννηση Ρυσίου: Ευσταθιάδης, Μπουλιώνης, Κοτσαρίδης, Γεωργιάδης, Κάια, Καλδάρας, Μαλαμίδης, Αναγνωστόπουλος, Κοντοπίδης Π. , Μπεζιάνης, Παπακωνσταντίνου

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυριακίδης, Μπίκας, Σπαργιάς, Νταχόπουλος

Μέγας Αλέξανδρος: Σαμαλέκης, Γιαννούσης, Σολένγκος, Κεχαγιάς, Σιούτης, Ζουρτουμίδης, Οσμάνι, Καπούλας, Βιόπουλος, Ζαλακώστας, Μούκα

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ικιούζης, Τιάντζης

Διαιτητής: Τζίκας, βοηθοί: Τσαχουρίδης – Χατζηβασιλείου