×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνου, 0-5 η Μαλακοπή την Ηλιούπολη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνου, 0-5 η Μαλακοπή την Ηλιούπολη
από
στις 26/11/2017

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κωνσταντίνου, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Μαλακοπή Πυλαίας κέρδισε άνετα την Ηλιούπολη εκτός έδρας, με σκορ 5-0, στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΜ.

Τον "χορό" των τερμάτων για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Χατζής στο 12', με τον Κωσταντίνου στη συνέχεια να... "παίρνει το όπλο του" και να "εκτελεί", αρχικά στο 35'. Ο Αναστασιάδης, στην επανάληψη, "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του, κάνοντας τρία τα τέρματά της (65'), με τον Κωσταντίνου στη συνέχεια να πετυχαίνει άλλα δύο προσωπικά γκολ (81', 85'), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο διπλό της ομάδας της Πυλαίας.

Τρίποντο - ανάσα για την Μαλακοπή που έφτασε τους 13 βαθμούς, καταδικαστική η ήττα για τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης που έμεινε για μία ακόμα αγωνιστική χωρίς βαθμό, δείχνοντας ανήμπορος να διεκδικήσει κάτι, ακόμα και κόντρα σε μία ομάδα που ήταν μία μόλις θέση πάνω από αυτόν στον βαθμολογικό πίνακα.

ΓΣ Ηλιούπολης: Ρουμελιώτης, Κοτσάκης, Αβραμίδης, Νικολίτσης, Γκουβάρας, Γιαβούρογλου, Θεοδοσίου, Σταματίου, Κιουρτσίδης, Μπεγκλής, Δροσαλάκης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αλμπανίδης, Καραγκούνης, Σίνης, Νικολούδης

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας: Γούλας, Σιδέρης, Τάνγκου, Προδρομίδης, Πηρουνάκης, Παναγιωτίδης, Ζαραγκούλιας, Μουρατίδης, Κωνσταντίνου, Χατζής, Αναστασιάδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κωφός, Πούλιος, Μούχαλης, Σιάκκας

Διαιτητής: Παπαδόπουλος, βοηθοί: Πάτρας – Τσεχελίδης