«Βράζει» η Μουσουλμανική κοινότητα για το μένος της ΕΠΣ Μακεδονίας κατά του ΑΟ Θράκης!

«Βράζει» η Μουσουλμανική κοινότητα για το μένος της ΕΠΣ Μακεδονίας κατά του ΑΟ Θράκης!

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Μουσουλμάνων και Ένωσης μετά τις αυστηρές τιμωρίες κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδος ποδοσφαίρου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 02/12/2017

 

Η παρουσία του ΑΟ Θράκης στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από πολλές φάσεις.

Τιμωρίες και αποκλεισμοί από τις διοργανώσεις της Ένωσης είναι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες κατά τα άλλα κάτοικοι στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Πρόσφατα σε αγώνα του πρωταθλήματος ο διαιτητής του αγώνα έκρινε σκόπιμο να τα παρατήσει και να φύγει διακόπτοντας τον αγώνα σε βάρος του ΑΟ Θράκης.  

Οι συνέπειες ήταν οι βαριές τιμωρίες για όσους έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Όσον αφορά βέβαια την τύχη του αγώνα ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την διοίκηση του Σάββα Δημητριάδη (όχι εκλεγμένου ,αλλά τοποθετημένου από τον Βαγγέλη Γραμμένο).

Το τι θα πράξει η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης κανείς δεν ξέρει ακόμη αν και ο τρόπος πλέον είναι προβλέψιμος εδώ και χρόνια…..

Σε αντίστοιχη περίπτωση στο Μεσαίο έξω από την Θεσσαλονίκη ,εκεί όπου έπεσε το ξύλο της αρκούδας πριν από καιρό ο αγώνας ξαναέγινε….

Στην περίπτωση των Μουσουλμάνων είναι άγνωστο τι θα «μαγειρέψουν» στην Τσιμισκή!

Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον η στάση όλων αυτών που κόπτονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ ακόμη δεν μάθαμε τι έγινε τελικά σε εκείνο το παιχνίδι στον Άγιο Παύλο όπου οι «λεβέντες»  της εξυγίανσης κρύβονται ακόμη υπό τον φόβο των πιστολέρο….

 

Υ.Γ 1 Τελικά κύριε Δημητριάδη θα μας πείτε τι είδατε σε  εκείνο το παιχνίδι ;

 

Υ.Γ. 2 Αν είδατε γιατί μας κατηγορείτε δεξιά και αριστερά ότι δεν έπρεπε να αναφέρουμε το όνομά σας στο ρεπορτάζ, διότι έχετε οικογένεια και δεν θα έπρεπε να έρθετε σε δύσκολη θέση να καταθέσετε ότι είδατε!

 

 Υ.Γ. 3 Γιατί εάν δεν σας το είπε ο Βαγγέλης που σας παραχώρησε με το έτσι θέλω την καρέκλα εκεί είσαι για να βαράς την γροθιά στο μαχαίρι και να βγαίνεις μπροστά στα δύσκολα , και όχι να κρύβεσαι…

 

Υ.Γ. 4 Ποιο μαγαζί στον πιο κεντρικό δρόμο της Τσιμισκή χαρακτηρίζεται για τις εκπτώσεις του όλο το χρόνο…