Έρευνα: Τι συμβαίνει με τον σύλλογο ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στην Θεσσαλονίκη;

Έρευνα: Τι συμβαίνει με τον σύλλογο ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στην Θεσσαλονίκη;

Ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο έμπιστος φίλος του Σάββας Δημητριάδης τελικά δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για την αναβίωση ενός συλλόγου «φάντασμα» που ακόμη βρίσκεται (αδρανής) στα χέρια του Συριζαίου Στέφανου Τσίφκα

από Πάμε Μπάλα
στις 06/12/2017

 

 

Η Θεσσαλονίκη που έκανε την δική της επανάσταση για την κάθαρση… του ελληνικού ποδοσφαίρου ζει ημέρες δόξας… και τιμής ,μετά την εκλογή του αγαπητού προσώπου του Ιβάν Σαββίδη στην προεδρία της ΕΠΟ.

Βέβαια όπως είχε γίνει αντιληπτό τους προηγούμενους μήνες σχεδόν όλα στην Ένωση της Μακεδονίας  δούλευαν με αυτόματο πιλότο ,καθώς όπως είχε πει σε πολλές συνεδριάσεις ο κ.Γραμμένος ο χρόνος του ήταν ελάχιστος για να δει από κοντά τα σοβαρά θέματα που είχε η ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα θέματα τα οποία  είχαν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος τελείωναν πριν καν ξεκινήσουν καθώς η οικονομική στήριξή του ΠΑΟΚ ήταν δεδομένη και έβγαζε από το άγχος την διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου  ο οποίος «όργωνε» την Ελλάδα για να επικοινωνήσει με τους ψηφοφόρους του...

Όμως για λεπτομέρειες των πεπραγμένων της Ένωσης και πως τροφοδοτήθηκε οικονομικά από  Κυπριακή εταιρεία συμφερόντων του κ.Σαββίδη θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Το σημερινό άρθρο έχει ως μοναδικό στόχο να αναδείξει την ολιγωρία και τον στουρθοκαμιλισμό του δίπολου Γραμμένου – Δημητριάδη.

Από την τελευταία εκλογή τους λοιπόν δεσμεύτηκαν πως ήθελαν να κάνουν αρκετά πράγματα για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Βέβαια επειδή τα στοιχεία είναι αδιάψευστος μάρτυρας όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα ,αλλά όπως θα έχετε δει η συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό ,αφού κατάφεραν να απογοητεύσουν αρκετούς παράγοντες ιδιαίτερα από την Περιφέρεια.

 

Επίσης εδώ θα πρέπει να τονίσω πως σε επόμενο άρθρο μας θα αποκαλύψουμε τις δραματικές στιγμές που βίωσαν  Γραμμένος και Δημητριάδης λίγο μετά  την υποψηφιότητα του πρώτου όταν σε μια κίνηση ματ ο Διονύσης Ψωμιάδης σε γεύμα σε ψαροταβέρνα της Τούμπας ήταν έτοιμος apokleistiki-eidisi-sok-tritos-polos-tinazei-tis-ekloges-tis-epsm παρουσία του ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥ κ.Φιλιππιάδη να ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές με δικό του σχήμα κόντρα απέναντι σε Γραμμένο και Σχιζοδήμο !!!

Τώρα όσον αφορά τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή 6 φορές ο Βαγγέλης Γραμμένος είχε δώσει εντολή δημόσια σε διοικητικό συμβούλιο να ξεκινήσει η προσπάθεια  αναβίωσης του συλλόγου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών όμως την επόμενη ημέρα η υπόσχεση «ξεθώριαζε», με βασικό αρνητικό παράγοντα τον νυν πρόεδρο (όχι εκλεγμένο αλλά τοποθετημένο) Σάββα Δημητριάδη.

Η αλήθεια είναι πως η κίνηση αυτή θα μπορούσε να γίνει και χωρίς την συγκατάθεση των δυο  αλλά όταν αυτή η κίνηση – πρωτοβουλία γίνετε από ανθρώπους που είναι κοντά στο Δ.Σ και τα μέλη αυτού , τότε από σεβασμό και μόνο θα έπρεπε να πάρει κάποιος την «ευλογία» και την στήριξη στην νέα προσπάθεια.

Το αγαπητό τους παιδί και στέλεχος του Σύριζα Στέφανος Τσίφκας ως επίσημο μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Μακεδονίας πλέον σαφώς και είχε άλλες υποχρεώσεις τόσο στην Ένωση (παλαιμάχους-κύπελλο-προπονητές) όσο και στο Καυτανζόγλειο στάδιο που τοποθετήθηκε  ως διοικητικό μέλος από το κόμμα του.

Άλλωστε η αδυναμία του να «τρέξει» και να φέρει λύσεις  ήταν  εμφανής καθώς στα χέρια του η μοναδική ελπίδα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στην πόλη «βυθίστηκε» σαν τον Τιτανικό!

Ένας σύλλογος που εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του ανενεργός, και με ένα μυστήριο να κινείται πάνω από όλους τους ποδοσφαιρικούς κύκλους που βρίσκονται τα βιβλία, και τι απέγιναν οι λογαριασμοί και οι κινήσεις αυτού.

Άραγε πόσα χρήματα να έχουν περάσει από αυτόν τον λογαριασμό ;

Ίσως η παρέμβαση ενός εισαγγελέα θα βοηθούσε άπαντες για να μην υπάρχουν σκιές και απορίες…

Αντί αυτού λοιπόν και της κοροϊδίας από την πλευρά Γραμμένου – Δημητριάδη να προχωρήσει μία λύση – πρόταση (άλλωστε δεν υπήρχε καμία άλλη πρόταση εδώ και χρόνια) ο κ. Δημητριάδης επινόησε ένα ταμείο αρωγής, το οποίο ούτε ως προσωρινός πρόεδρος έχει την δύναμη να υλοποιήσει διότι πολύ απλά δεν μπορεί να πείσει κανέναν.

Άλλωστε η επικοινωνία με το μεγαλύτερο μέρος των μελών της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι καθημερινή και οι προβληματισμοί που μας καταθέτουν σοβαροί για το αύριο του ποδοσφαίρου στην Θεσσαλονίκη!

 

Υ.Γ. Κύριε Δημητριάδη και κύριε Γραμμένε αν έχετε την ευθιξία πείτε στα μέλη του Δ.Σ. για ποιον λόγο «εξαφανίσατε» κάποιο απόγευμα και πριν από συνεδρίαση του Δ.Σ. το έγγραφο του Άγγελου Χάνου με το οποίο σας ζητούσε λόγο οφειλών προς το πρόσωπο του ως έμμισθος συνεργάτης σας , να πάρει άδεια τηλεοπτικών μεταδόσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ένωσης για να «ισορροπήσετε» τα χρέη και να μειώσει την ζημιά από το γεγονός πως δεν πληρώνονταν για τις ιντερνετικές υπηρεσίες που σας παρείχε;

Γιατί ενώ ο κ.Παζαρλόγλου σας το έδωσε για να το φέρετε στο συμβούλιο εσείς του είπατε να το αφήσει στην άκρη ;

Ποιο είναι τελικά το τηλεοπτικό τοπίο και η σχέση της Ένωσης με τα συνεργεία και τους σταθμούς;

Πείτε στον κόσμο ποια είναι η σχέση σας με τα  site του κ.Χάνου insports.gr , ORASI.TV , Mascotenet.com

O κ. Χάνου που χρησιμοποιεί την επίσημε σελίδα της Ένωσης για τα ζωντανά παιχνίδια κόβει κάποιο παραστατικό από τις διαφημίσεις που παίζουν κατά την διάρκεια των αγώνων;

Υπάρχει εν τέλει οικονομική συναλλαγή και εάν ναι ας την μάθει  ο κόσμος , και εμείς να μην έχουμε απορία….

 

Έως και η συνέντευξη της ΕΠΟ βγήκε από τα δύο site του κ.Χάνου και ακόμη δεν ξέρουμε ποιά είναι η οικονομική σχέση του με την ΕΠΣ Μακεδονίας και εάν η ΕΠΟ τελικά πλήρωσε και τι για την ζωντανή αναμετάδοση της μέσω του δικού της παιδιού...

Πάνω αριστερά το ένα site και κάτω δεξιά το άλλο...

 

Σε επόμενο άρθρο θα εκφράσουμε και άλλες απορίες….

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 01:06