×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

"Ματσάρα"... μίας ώρας στις Συκιές, ισόπαλοι Ακρίτες και Ομόνοια (2-2)

"Ματσάρα"... μίας ώρας στις Συκιές, ισόπαλοι Ακρίτες και Ομόνοια (2-2)
από
στις 09/12/2017

Σε μία αναμέτρηση με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και τέσσερα τέρματα, Ακρίτες Συκεών και Ομόνοια Σίνδου αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με σκορ 2-2, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Γήπεδο Συκεών, στο πλαίσιο της 14ης "στροφής" της Α1 ΕΠΣΜ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο έκτο λεπτό, με τέρμα του Ξανθόπουλου, στο οποίο απάντησαν 18 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι, με τον Αρουτίδη να κάνει το 1-1 και να φέρνει εκ νέου την ισορροπία. Στο τέλος του πρώτου μέρους, η Ομόνοια πήρε "κεφάλι" στο σκορ, με σκόρερ τον Καρανδρέα, με την ομάδα της Σίνδου να πηγαίνει στα αποδυτήρια, έχοντας πετύχει την ανατροπή, με πολύ καλή ψυχολογία.

Ωστόσο, οι Ακρίτες δεν τα παράτησαν και δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, έφεραν ξανά το ματς στα "ίσια", με τον Μυλωνά να πετυχαίνει το 2-2. Με 40 περίπου λεπτά στη διάθεσή τους, οι δύο ομάδες έδειχναν πως έχουν πολλά να χαρίσουν ακόμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το σημερινό παιχνίδι, αλλά ο φόβος για το επιπλέον ρίσκο, η ατυχία κι η έλλειψη συγκέντρωσης για κάτι καλό επιθετικά από τις δύο ομάδες, άφησαν το σκορ αμετάβλητο, μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Αυτή η ισοπαλία κράτησε τους Ακρίτες χαμηλά στη βαθμολογία και, συγκεκριμένα, στους 13 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Ομόνοια παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα, με 24.

Ακρίτες Συκεών: Τοπαλίδης, Μεταλίδης, Μυλωνάς, Θεοδωρίδης, Σαββατιανός, Νταλακούδης, Χατζηζήσης, Οκριασβίλι, Καμπεράι, Σιαντρόπουλος, Παπαδόπουλος

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Παπαγιαννόπουλος, Βούλτσιος, Πετρίδης και Σέλα

Ομόνοια Σίνδου: Αζόβ, Καπνίδης, Μποχώνης, Κότσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Παραστατίδης, Σπαχής, Αρουτίδης, Καρανδρέας, Σολομωνίδης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κατσαντώνης και Τσιάλμας

Διαιτητής: Βουρνέλης, βοηθοί: Μερκενίδης – Ασλάνης

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 19:16