ΣΟΚ : Ο Τσόμπανος ξευτέλισε τον διαιτητή και εξέθεσε τον Σύνδεσμο προπονητών της Θεσσαλονίκης!

ΣΟΚ : Ο Τσόμπανος ξευτέλισε τον διαιτητή και εξέθεσε τον Σύνδεσμο προπονητών της Θεσσαλονίκης!

Απόλυτη ντροπή για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 09/12/2017

 

 

Ένα απίστευτο αλλά καθαρά ερασιτεχνικό… γεγονός  είχαμε σήμερα το απόγευμα στον αγώνα του Άτλα Αμπελοκήπων Μενεμένης κόντρα στον Αστέρα Αμπελοκήπων.

Συγκεκριμένα  όπως έγινε πλέον γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρικούς κύκλους ο προπονητής των γηπεδούχων Αναστάσιος Τσόμπανος φρόντισε με την συμπεριφορά του να προσβάλει και να απειλήσει τον  διαιτητή του αγώνα Νίκο Μαρόπουλο.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής από την Ημαθία πρέπει να πούμε πως είναι αξιολογημένος διαιτητής football league και σήμερα έπαιξε ουσιαστική το πρώτο του παιχνίδι στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

Ο κ.Τσόμπανος λοιπόν με την απρεπή συμπεριφορά του που προσβάλει τον σύνδεσμο προπονητών Θεσσαλονίκης, ανάγκασε τον κ.Μαρόπουλο να διακόψει τον αγώνα και να ζητήσει την αποβολή του από τον πάγκο της ομάδος του!

Όμως ο «ισχυρός» αναπληρωτής Γ.Γ. του συνδέσμου προπονητών Θεσσαλονίκης ήταν ανένδοτος με αποτέλεσμα σε εκείνο το χρονικό σημείο (είναι το μόνο για το οποίο ελέγχεται ο διαιτητής) να υποχωρήσει και με την ανοχή του να δώσει συνέχεια στον αγώνα για να ολοκληρωθεί με θρίαμβο του Αστέρα Αμπελοκήπων με 2-4!

Η βαριά ήττα του Άτλα σε συνδυασμό με το  βαρύ 3-0 (από ημίχρονο μάλιστα) την περασμένη εβδομάδα από τους Κανονιέρηδες προφανώς τον έφεραν σε δύσκολη θέση και μετά την λήξη του αγώνα έκανε τα χειρότερα!

Σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα του κ.Μαρόπουλου ο κ.Τσόμπανος απευθυνόμενος προς αυτό του είπε χαρακτηριστικά : ‘’Είσαι επικίνδυνος παλιοβλάκα …φοράς φουστίτσα… θα κανονίσω να μη ξαναπαίξεις …ούτε παιδικά… ξέρεις ποιος είμαι εγώ…’’

 

Είναι πραγματικά λυπηρό και απαράδεκτο το γεγονός πως και πάλι ένα μέλος της διοίκησης του συνδέσμου να προχωρά σε τέτοιες προκλητικές εκφράσεις και επίθεση κατά ενός διαιτητή που είναι από τους κορυφαίους της Θεσσαλονίκης.

Το ποδόσφαιρο της Μακεδονίας αλλάζει….