Αθάνατη ΕΠΣ Μακεδονίας !

Αθάνατη ΕΠΣ Μακεδονίας !

Άλλαξαν για μια ακόμη φορά παρατηρητή αγώνα χωρίς ενημέρωση

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/03/2018

 

 

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης , και ειδικά με κάποια περίεργα που έχουν σχέση με την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως για ακόμη μια φορά άλλο πρόγραμμα βγαίνει για τους παρατηρητές και άλλα πρόσωπα πηγαίνουν στα γήπεδα.

Ένα σοβαρό θέμα που όπως γνωρίζουμε και από πριν, έχει πειράξει αφάνταστα τον πρόεδρο της επιτροπής παρατηρητών που σε κάποια στιγμή πριν από μήνες αντέδρασε !

Το ποιος είναι ο λόγος κάποιας αλλαγής στο πρόγραμμα  σαφώς και δεν  μας ενδιαφέρει αφού είναι λογικό σε κάποιο βαθμό οι παρατηρητές να έχουν αλλαγές στο προσωπικό τους πρόγραμμα.

Το ζήτημα είναι πως η ΕΠΣ Μακεδονίας βγάζει ένα πρόγραμμα το οποίο για κάποιους..... λόγους δεν τηρείται !

Η σημερινή απόδειξη με στοιχεία δείχνει πως κάτι  δεν γίνετε σωστά.

Διότι δεν είναι δυνατό ο κ.Ρακόπουλος (πολύ καλό παιδί και κύριος) να εμφανίζεται στο πρόγραμμα της ένωσης ,πως θα πρέπει να είναι στο δημοτικό της Καλαμαριάς και την ίδια ώρα να βγαίνει φωτογραφία από το γυναικείο ντέρμπι στου Χαριλάου ανάμεσα σε  ΑΡΗ και ΠΑΟΚ!

 

Η ανάρτηση του κ.Ρακόπουλου στο facebook 

 

 

 

 

Αυτό είναι το πρόγραμμα που δημοσιοποίησε η ΕΠΣ Μακεδονίας

 

 

 

 

 

 

Υ.Γ. Η αλαζονεία και η έπαρση σε συνδυασμό με την οικονομική ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα είναι δεδομένο πως σε χειραγωγούν και σε κάνουν χειρότερο αντί για καλύτερο.

 

Γεια σου Θεσσαλονίκη μου…

Γεια σου Μακεδονία μου….

…όπως λέει και ο φίλος μου ο Μιχάλης  Βραζιλιάνος