Απίστευτο: Αιμόφυρτος αστυνομικός από δάγκωμα φιλάθλου σε παιδικό αγώνα στην Θεσσαλονίκη!

Απίστευτο: Αιμόφυρτος αστυνομικός από δάγκωμα φιλάθλου σε παιδικό αγώνα στην Θεσσαλονίκη!

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 28/04/2018

 

 

 

Τραγελαφικές στιγμές που διασύρουν το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης είχαμε σήμερα το πρωί σε αγώνα παιδικού  πρωταθλήματος όπως σας ενημερώσαμε.

Στα εκτεταμένα επεισόδια που είχαμε μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα στην Αναγέννηση Ρυσίου και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου  οι σκηνές που εκτυλίχθησαν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών σίγουρα πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Στις συμπλοκές που έλαβαν χώρα τόσο στις κερκίδες όσο και στον χώρο των αποδυτηρίων ενεπλάκησαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ,ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο κατέφθασαν και 10 περίπου μηχανές της ομάδας Ζ

Κατά την διάρκεια των βάρβαρων γεγονότων φίλαθλος δάγκωσε με ιδιαίτερο μίσος έναν από τους αστυνομικούς και όπως ήταν αναμενόμενο τόσο αυτός όσο και άλλοι τρείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για τα περεταίρω!

Τώρα όσον αφορά το μέλλον του αγώνα έστω και αν αυτός ολοκληρώθηκε πολύ πιθανόν η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας να αποκλείσει προς παραδειγματισμό τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου από την συνέχεια εκτός και αν τα επεισόδια ήταν το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στα παιδιά….

 

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αργότερα….