Όταν ο προπονητής μαλώνει με την αλήθεια (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Όταν ο προπονητής μαλώνει με την αλήθεια (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Ο πρώην προπονητής του Θερμαϊκού Θέρμης Ανδρέας Καρανάσιος δυστυχώς με την συμπεριφορά του έβαλε «ταφόπλακα» στο ρόλο του σύγχρονου προπονητή

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/05/2018

 

Εδώ και λίγες ημέρες γίνετε ντόρος στην Θεσσαλονίκη για το ξαφνικό διαζύγιο μεταξύ του Θερμαϊκού Θέρμης και του πρώην πλέον προπονητής της Ανδρέα Καρανάσιου.

Σχεδόν ολόκληρη η πόλη γνώριζε τι ακριβώς έγινε και ποιοι ήταν οι λόγοι του αναπάντεχου για πολλούς χωρισμού μεταξύ των δυο πλευρών.

Κανείς όμως δεν είχε το σθένος και την τόλμη να καταγράψει και να δημοσιοποιήσει αυτούς τους λόγους πλην του  pamebala.gr  http://apisteuto-apomakrunan-proponiti-epeidi-i-omada-tou-kerdise

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση ολόκληρης της αλήθειας που μας μετέφερε  ο ΙΔΙΟΣ ο κ.Καρανάσιος  άρχισε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων που δεν έχει προηγούμενο!

Από την μια απειλές από τρίτα πρόσωπα και καλά πως όλα αυτά είναι αναληθή και θα γίνουν μηνύσεις από όλες τις πλευρές…

Από την άλλη ο κ.Καρανάσιος μας ζήτησε την μια να κατεβάσουμε το άρθρο και στην συνέχεια να αφαιρέσουμε την αναφορά στο όνομα του Ντίμη Παπαϊωάννου διότι φοβόταν την οργή και τα μπερδέματα!

Σε κάθε περίπτωση του εγγυήθηκα πως δεν θα μάθει κανείς την συνομιλία μας και πως θα αναλάβω όλο το κόστος των πιθανών επικρίσεων από όπου και να προέρχονταν αυτό.

Στο κάτω κάτω άπαντες γνώριζαν την αλήθεια και θα ήταν θράσος να αμφισβητήσει κάποιος τα γεγονότα από την στιγμή που έγιναν.

 

Πρέπει να ομολογήσω παράλληλα πως πέρα από το ότι ήμουν εξοργισμένος όταν άκουσα την αιτία του διαζυγίου ,το κίνητρο μου για να αποκαλύψω την τηλεφωνική μας συνομιλία ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε τους τελευταίους μήνες ο κ.Καρανάσιος.

Δηλαδή το να με ενημερώνει για μια αποκλειστική είδηση και καλά για τον ίδιο και στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα να βλέπω την είδηση σε άλλα 3 σαιτ !

Για ποιον λόγο λοιπόν όταν στις περασμένες σχεδόν όλες τις συνομιλίες μας ήμουν ένας από όλους ,να μη γίνει και αυτήν την φορά το ίδιο;

Άλλωστε για να μη κοροϊδευόμαστε δεν κάναμε και κάποιο έγκλημα ,την ΑΛΗΘΕΙΑ γράψαμε.

Αυτήν για την οποία κανένας άλλος στην κυριολεξία ούτε από Ηρακλή Αμπελοκήπων ούτε από Θερμαϊκό Θέρμης δεν μας ενόχλησε!

Και περνάω στο θλιβερό της όλης ιστορίας όπου ο κ.Καρανάσιος θέλει να έχει και την πίτα αφάγωτη και τον σκύλο χορτάτο….

Σε δήλωση του σε άλλη ιστοσελίδα μεταξύ άλλων τόνισε πως ‘’ότι άλλο γράφτηκε στα μέσα ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων’’ !!!

Μάλιστα το διαβάσαμε και αυτό….

http://sti-sfaira-tis-fantasias-kapoion-afta-pou-graftikan

 

Ναι σωστά μέχρι στιγμής μόνο διαβάζουμε κ.Καρανάσιο.

Εγώ λέω τώρα αν είστε τίμιος και πεντακάθαρος να περάσουμε να ακούσουμε και την συνομιλία μας ,τι λέτε;

 

Αν όμως θέλετε να λέγεστε προπονητής και όχι περιοδεύον θίασος του κάθε παράγοντα που σας προσβάλει και σας μειώνει σαν άνθρωπο και σαν προπονητή (γνωρίζετε ποιος σας στήριξε χρόνια και χρόνια για να φτάσετε εδώ ) δεν θα τολμούσατε να κάνετε τέτοια δήλωση παρόμοια της κυβίστησης της Νάντια Κομανέτσι!

Σας σεβαστήκαμε σε βαθμό παρεξηγήσεως και γίναμε το γραφείο τύπου σας …..   σε κάθε σκαλοπάτι της καριέρα σας για να εισπράξουμε αχαριστία και αγνωμοσύνη!

Δεν μας πειράζει όμως αυτό γιατί είμαστε συνηθισμένοι στην πιο ερωτική πόλη …. να βρίσκουμε μπροστά μας αχάριστους ανθρώπους.

Στην δουλειά που κάνω έχω συμβιβαστεί για το προσωπικό κόστος  που κρύβεται πίσω από την αλήθεια.

Αυτό που με πειράζει είναι ότι στο πρόσωπο σας ίσως είχε μια μικρή κρυφή ελπίδα ο ρόλος του προπονητή να πάρει κάποια αξία λίγο μεγαλύτερη από αυτήν των 200 ή 300 ευρώ που εισπράττουν οι συνάδελφοί σας.

Η κοινωνία που ζούμε κ.Καρανάσιο απαρτίζεται από «πρόβατα» που ακολουθούν το σύστημα και  από ΗΡΩΕΣ που σηκώνουν το χέρι και προτάσσουν τα στήθια τους στην αδικία και μπροστά στο δημόσιο και κοινό συμφέρον !

 

Για όποιον έχει απορία σχετικά με όλα τα παραπάνω ότι πιο καλύτερο ένα καφεδάκι από κοντά για να ακούσει όλη την συνομιλία και τους χαρακτηρισμούς για Υφαντίδη ,Ραδιτσίδη κλπ

Κατά τα άλλα το διαζύγιο ήταν βελούδινο….

Η αλήθεια στα καλύτερα της!