Στον τελικό ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, νίκησε δύσκολα με 1-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Στον τελικό ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, νίκησε δύσκολα με 1-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό πήρε η Μηχανιώνα, διαβάστε το φοβερό στατιστικό με τις κόκκινες!

από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 20/03/2019

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας κατάφερε μετά από μία δύσκολη αναμέτρηση να πάρει το εισιτήριο για τον φετινό τελικό κυπέλλου, επικρατώντας του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 1-0.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο είχαν από δύο καλές στιγμές, με τον Ηρακλή να δείχνει καλά στοιχεία και να απειλεί τους γηπεδούχους. Στο 44ο λεπτό έγινε μία από τις φάσεις που συζητήθηκε αρκετά στην αναμέτρηση. Ο Κουκουρώνας πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα, με τη Μηχανιώνα να διαμαρτύρεται πως είναι άδικη, ζητώντας επιθετικό φάουλ. Αυτή ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη κόκκινη κάρτα για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας σε ισάριθμα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι σε τρεις αναμετρήσεις της Μηχανιώνας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, μία για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο, ο Ποσειδώνας ολοκληρώνει το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Ποσειδώνας προσπάθησε να παίξει κυρίως με αντεπιθέσεις και κατάφερε στο 65ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Χαλκιά. Έκτοτε, ο Ποσειδώνας έκλεισε καλά τις γραμμές του, ο Ηρακλής πίεσε αρκετά, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι η Μηχανιώνα προκρίθηκε στον φετινό τελικό!


Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0

Αποβολή: Κουκουρώνας (44’)

Σκόρερ: Χαλκιάς (65’)

Διαιτησία: Βανδουλάκης (Πάτρας - Τσιότσιος)

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Σταυρίδης, Τσεμεκίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Μάντζιος, Μαυρής, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς, Συρόπουλος, Φιλιππίδης, Μπαλίου

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκέρσι, Μαυροτέλης, Αποστολίδης, Μαλλιωτάς

 

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Σεϊφεδίνογλου, Φουρκιώτης, Παπαιωάννου, Παναγιωτίδης, Γκιτίδης, Γιαξής, Σουχασβίλι, Παπαδημητρίου, Σαββίδης, Γκιάλης, Μετάι

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μότσανος, Στεργιάδης, Κατσαρός, Γιώρης