Τι Αγγλία, τι... ΕΠΣ Μακεδονίας! Ισόπαλοι με 4-4 Αστέρας Αμπελοκήπων & Αξιός Ανατολικού!

Τι Αγγλία, τι... ΕΠΣ Μακεδονίας! Ισόπαλοι με 4-4 Αστέρας Αμπελοκήπων & Αξιός Ανατολικού!
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 24/03/2019

Στους Αμπελόκηπους το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε μία από τις καλύτερες αναμετρήσεις έως και τώρα της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που διανύουμε.

Ο Αστέρας υποδεχόμενος τον Αξιό Ανατολικού, σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 4-4!

Ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, χάρις στα τέρματα των Αναστασιάδη και Χατζηαγοράκη.

Στο 70πο λεπτό ο Κελέσης μείωσε για τον Αξιό (είχε περάσει ως αλλαγή) και οκτώ λεπτά μετά, ο Τσιφλιτζής ισοφάρισε σε 2-2. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 84ο λεπτό ο Αξιός πήρε προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Τσιφλιτζή. Στο 85ο λεπτό ο Αστέρας κέρδισε ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Σαχίνης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηαγοράκης και έγινε το 3-3. Στην φάση αυτή, αποβλήθηκε και ο Καραντασιάδης για τους γηπεδούχους.

Στην επόμενη φάση, ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Χατζηαγοράκη, όμως τον επίλογο του ματς τον έγραψε ο Αξιός Ανατολικού. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τανούρκας έγραψε το τελικό 4-4!


Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Αστέρας Αμπελοκήπων - Αξιός Ανατολικού 4-4

Αποβολές: Σαχίνης (85’), Καραντασιάδης (87’)

Σκόρερ: Αναστασιάδης (15’), Χατζηαγοράκης (33’, 88’ πεν, 89’) Κελέσης (70), Τσιφλιτζής (78’, 84’), Τανούρκας (90’+)

Διαιτησία: Παπανώτας (Πάνου - Γκιατούδης)

Αστέρας Αμπελοκήπων: Αμανατίδης, Μαυρουδάκης, Παπαδόπουλος, Γκιάτας, Δενεσίδης, Μαρίνης, Λαζαρίδης, Κεφαλίδης, Χατζηαγοράκης, Αναστασιάδης, Τσαλταμπάσης

Αξιός Ανατολικού: Γεωργόπουλος, Κόντι, Τζιόλας, Δελλής, Σαχίνης, Τανούρας, Βράκας, Γκόλτσης, Τσιφλιτζής, Καλούδης, Καραμπάσης