ΕΠΣ Μακεδονίας /Κύπελλο | Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα το τραπέζι σε Μηχανιώνα & Θέρμη (pics)

από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 10/04/2019

Σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη εκδήλωση παρευρέθηκε το Pamebala.gr το απόγευμα της Τρίτης, με διοργανώτρια την ΕΠΣ Μακεδονίας και καλεσμένους τους δύο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι δύο μονομάχοι, Ποσειδώνας Μηχανιώνας και Θερμαϊκός Θέρμης, εκπρόσωποι της ΕΠΣΜ και του Τύπου, καθώς και οι δήμαρχοι Θερμαϊκού (Ιωάννης Μαυρομάτης) και Θέρμης (Θόδωρος Παπαδόπουλος) ήταν οι καλεσμένοι της βραδιάς.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης, χαιρέτησε το κοινό και έδωσε τις ευχές του για έναν καλό αγώνα, δηλώνοντας:

Οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Μας ενδιαφέρει όμως ότι είναι δύο ομάδες που διαχρονικά δεν μας έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλει την ησυχία του και την ηρεμία του. Να είναι δυνατά τα συναισθήματα της προσφοράς και του εθελοντισμού. Ευχαριστούμε πολύ και τους διαιτητές για την προσφορά τους”.

Για τα ΜΜΕ είπε:

Θα ήθελα να τους πω ότι όντως γινονται λάθη, εμείς τα παραδεχόμαστε όμως και αυτοί που δεν μπορούμε να αντέξουμε κάποιους αγνώμονες, δεν μιλάω μόνο για δημοσιογράφους. Εσείς έχετε την δυνατότητα προβολής της ΕΠΣΜ και σας ευχαριστούμε πολύ για τη προσπάθειά σας”.

Για τις εκλογές είπε:

Έχουμε εκλογές, απ΄ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει άλλο ψηφοδέλτιο. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή για τον καθένα, όποιος θέλει να ρθει κοντά μας, καλώς να ορίσει. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν περισσεύει κανένας”.

 

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, λέγοντας:

“Το πρωτάθλημα είναι δίκαιο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Θέλω να την συγχαρώ για την πολύ καλή της δουλειά, το λέω γιατί έχω γνώση. Είδα το παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων το Σάββατο και αναρωτήθηκα εάν οι ομάδες παίζουν στην Α1 κατηγορία ή στην Γ’ εθνική. Να ευχηθώ και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία, όπως και στους διαιτητές. Δεν το κρύβω, θέλω να κερδίσει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, ομάδα του Δήμου μου. Εμείς στον Δήμο μας επενδύουμε στον αθλητισμό. Θέλουμε τα παιδιά να αθλούνται. Άμπαλος δεν είμαι, ήμουν ποδοσφαιριστής και μάλιστα έπαιξα ψηλά. Ολοκληρώνοντας θέλω να πω ειλικρινά καλή επιτυχία, να κερδίσει ο καλύτερος. Οι κερκίδες θα γεμίσουν από ακαδημίες, τα νέα παιδιά να πάρουν από τη συμπεριφορά των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και να μπουν στον αθλητισμό”.

 

Ο Δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, δήλωσε:

“Πολύ σημαντικό το έπαθλο του κυπέλλου. Εγώ γεύτηκα ως δήμαρχος και χαρές και λύπες. Να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ, τους ανθρώπους και τους εθελοντές που διατηρούν τις ερασιτεχνικές ομάδες σε λειτουργία που δίνουν στα παιδιά μας την δυνατότητα να αθλούνται. Στους σωστούς προπονητές – παιδαγωγούς, που κάνουν πολύ καλή δουλειά, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των νέων παιδιών. Έκανα και εγώ ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού Θέρμης, ήμουν και αρχηγός. Εύχομαι αύριο να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος”.

 

Οι δύο πρόεδροι των ομάδων, ο κ. Κάλφας από πλευράς Μηχανιώνας και ο κ. Αμπατζίδης από πλευράς Θέρμης δεν είπαν πολλά, παρά μόνο έδωσαν τις ευχές τους για έναν καλό αγώνα.

Μια χαρακτηριστική ατάκα του κ. Αμπατζίδη μόνον, όπου χαριτολογώντας είπε πως το “πριμ” για την Θέρμη σε περίπτωση νίκης, θα είναι κάτι πολύ καλό.

 

To Pamebala.gr θα βρίσκεται στον τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας, στο γήπεδο της Τούμπας, θα σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα γίνουν, φωτογραφικό υλικό και LIVE μεταδόσεις μέσω του Facebook.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 01:22