Δούμας: “Μεγάλος παίκτης ο Φούσκας, τρέφουμε συναισθήματα για Μηχανιώνα & Αμανατίδη”

Δούμας: “Μεγάλος παίκτης ο Φούσκας, τρέφουμε συναισθήματα για Μηχανιώνα & Αμανατίδη”
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 10/04/2019

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μπούρκα στη τεχνική ηγεσία του Θερμαϊκού Θέρμης, Τάσος Δούμας, δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας:

“Να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣΜ για την καταπληκτική γιορτή που έγινε. Συγχαρητήρια και στον κ. Αμανατίδη, να ξέρετε και εγώ και ο Βασίλης τρέφουμε μεγάλα συναισθήματα και για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, καθώς ήμασταν παίκτες της ομάδας και την βγάλαμε πρωταθλήτρια, αλλά και για τη δουλειά που κάνει ο Γιώργος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, βγάλαμε αντίδραση. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο μετά από μία ήττα στο πρωτάθλημα να αντιδράσεις και νομίζω ότι εκεί οφείλεται ότι στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν νωθροί και η Μηχανιώνα ήταν καλύτερη από εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές που κάναμε βοήθησαν την ομάδα. Θέλω να σταθώ σε κάποιους παίκτες που νομίζω λένε ότι οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Στράτος Φούσκας, γιατί καμιά φορά δεχόμαστε αμφισβήτηση, ειδικά από τη πλευρά των ποδοσφαιριστών όταν ήμασταν το θυμάμαι και συνεχίζεται και γίνεται, ότι σε κάποια παιχνίδια φαινόμαστε και σε άλλα όχι. Είναι φτιαγμένοι για μεγάλα παιχνίδια, όπως και τα αδέρφια Αχαλινόπουλοι.

Θέλω να αφιερώσω την νίκη αυτή στα παιδιά μου, στην οικογένειά μου και στον φίλο μου τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο που έχασα πριν είκοσι ημέρες και νομίζω πως από εκεί που είναι μας βοήθησε πολύ”.