ΕΠΣ Μακεδονίας | Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο ελέω εκλογών (pics)

ΕΠΣ Μακεδονίας | Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο ελέω εκλογών (pics)
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 03/05/2019

Ένα από τα πιο κρίσιμα διοικητικά συμβούλια των τελευταίων ετών στην ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ελέω των εκλογών της ερχόμενης Δευτέρας, όπου θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της Ένωσης.

Το παρών έδωσαν αρκετοί σύμβουλοι, ενώ επίσης ηχηρές ήταν και οι απουσίες από τα γραφεία. Ο κ. Δημητριάδης εξέδωσε λόγο για τις εκλογές, έθεσε κάποια ζητήματα για την επόμενη τετραετία, άφησε αιχμές για ορισμένους συμβούλους, ενώ ουκ ολίγες ήταν οι φορές που συγκινήθηκε και έπιανε συνεχώς το πρόσωπό του...

Πάμε να δούμε μαζί τα σημαντικότερα από αυτά που έγιναν και ειπώθηκαν.

Αρχικά να κάνουμε ένα ρεζουμέ από την ομιλία του προέδρου της ΕΠΣΜ Σάββα Δημητριάδη:

  • Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε έναν από εσάς για την προσφορά του στην ΕΠΣΜ και το ποδόσφαιρο της πόλης. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και το βάρος που κουβαλάμε σαν Ένωση είναι μεγάλο.
  • Η επιλογή των ανθρώπων του νέου ψηφοδελτίου δεν ήταν καθόλου εύκολη, τόσο για τα άτομα που έρχονται, όσο και για τα άτομα που αποχωρούν. Τα άτομα που θα απαρτίζουν το νέο ψηφοδέλτιο τα επέλεξα με ορισμένα κριτήρια.
  • Θέλω να αισθάνομαι σίγουρος, να υπάρχει ομοψυχία, να με βοηθούν και να τους βοηθώ, να παίρνουμε αποφάσεις συλλογικά ομόφωνα. Να είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Αυτή η τετραετία τελειώνει, ξεκινά μια νέα τετραετία και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Πρέπει να μπούνε νέα παιδιά τα οποία δεν έχουν τις συμπεριφορές για αυτές που μας κατηγορούσαν. Η ένωση είναι ανοιχτή για τους πάντες.
  • Κάποιοι παλαιότερα έφυγαν ώστε να δώσουν τόπο στα νέα παιδιά. Οι νέοι άνθρωποι που θα μπουν είναι εντελώς άφθαρτοι. Θα κριθούν από το πέρασμα του χρόνου και από το έργο που θα προσφέρουν, γιατί θα κουβαλούν ένα βαρύ όνομα, αυτό της ΕΠΣΜ.
  • Ξέρω ότι κάποιοι θα λυπηθείτε, θα μου καταμετρήσετε κάποια πράγματα, θα ήθελα όποιος θέλει προσωπικά από αυτούς που θα αποχωρήσουν, να μου μιλήσουν μετά το τέλος του συμβουλίου.
  • Θέλω ενώπιον όλων να ζητήσω συγγνώμη στον Θεοδόση Χασάπη (πρόεδρος παρατηρητών, δεν ήταν στην αίθουσα, αποχωρώντας πριν την έναρξη του συμβουλίου), για την ανάρμοστη συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό του. Είχαμε μια συζήτηση πριν, δεν ήθελα να τον εκμεταλλευτώ, του είπα ότι δεν θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο, για μένα λόγω χαρακτήρα ήταν άκομψη η συμπεριφορά μου. Τον ευχαρίστησα και τον ευχαριστώ για την προσφορά του.

...Εδώ θα θέλαμε σαν Πάμε Μπάλα να σας ενημερώσουμε για το τι έγινε ανάμεσα σε Δημητριάδη και Χασάπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πάμε Μπάλα λίγο πριν την έναρξη του συμβουλίου, συναντήθηκαν οι δύο άνδρες και η συζήτηση ήταν αρκετή ώστε να προκληθούν εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Ο κ. Χασάπης έφυγε εμφανέστατα   εκνευρισμένος.

 

Οι δηλώσεις του Δημητριάδη συνεχίστηκαν:

“Εγώ είμαι ο προπονητής εδώ, θα τα λέω μπροστά σε όλους όλα. Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ξαφνικά καλείται ένας άνθρωπος να κάνει τον Θεό εντός εισαγωγικών.

Πολλά βράδια δεν κοιμήθηκα, εκεί που ήμουν το Πάσχα, έσκασα στο πιοτό γιατί ήθελα, ήμουν σκασμένος”.

 

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Δημητριάδης ολοκλήρωσε την ομιλία του. Εκεί πήραν τον λόγο οι κύριοι Παπαδόπουλος Κ. και Περκουλίδης. Αμφότεροι είπαν πως θα πρέπει ο κ. Δημητριάδης να ηρεμήσει θεωρώντας πως “η συμμετοχή ή μη στο διοικητικό συμβούλιο για όλους μας δεν πρέπει να επηρεάζεται, θα είμαστε πάντα δίπλα στην ΕΠΣΜ”. Ουσιαστικά θέλησαν να αποφορτίσουν τον πρόεδρο από τις ευθύνες και την συγκίνηση.

 

Μετά τον λόγο τον πήρε ο κ. Παναγιώτης Δημαρχόπουλος, ο οποίος μίλησε για τους συμβούλους που δεν πήγαν σε κανένα συμβούλιο:

“Νομίζω πως οι άνθρωποι που ήταν εκλεγμένοι και δεν πάτησαν ποτέ σε συμβούλιο είναι αυτοί που δεν πρέπει να είναι στο νέο ψηφοδέλτιο”.

 

Τον λόγο αμέσως πήρε ο Δημητριάδης, λέγοντας μια φράση η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, σίγουρα προς συζήτηση:

“Σεβάστηκα τις επιλογές των προηγούμενων (Γραμμένου). Πλέον το νέο ψηφοδέλτιο είναι δικό μου ολοκληρωτικά. Ο κ. Παπαδούδης, ο κ. Μπαμπεκίρ, ο κ. Κολασίδης, είχαν υποσχεθεί ότι θα έρχονται στα συμβούλια, δεν πατούσαν όμως”.

 


Στην ολοκλήρωση της συζήτησης, ο κ. Δημητριάδης ανακοίνωσε τα ονόματα που δεν θα είναι στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΜ. Αναλυτικά στο νέο ψηφοδέλτιο ΔΕΝ θα είναι οι εξής:

Δημαρχόπουλος, Ιγνατιάδης, Κολασίδης, Κοροσίδης, Λεβέντης, Μητρούδης, Μπαμπεκίρ, Παπαδούδης, Περκουλίδης, Σόμπατζης, Σπαντονίδης, Φιλιππιάδης, Φράγκαλης, Φραντζής, Χασάπης, Ψωμιάδης.

 

Στο άκουσμα του ονόματός του ότι δεν θα είναι στο νέο ψηφοδέλτιο, ο κ. Χρήστος Περκουλίδης σηκώθηκε και αποχώρησε από το συμβούλιο!

Την ώρα που αποχωρούσε ο κ. Δημητριάδης τον τόνισε πως δεν ολοκληρώθηκε η συζήτηση και ο κ. Περκουλίδης είπε χαρακτηριστικά: “Έχω αφήσει την δουλειά μου για να ρθω, καλύτερα πρόεδρε να αποχωρήσω”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 20:43