Αχιλλέας Περαίας | Δεν προχωρούν τα έργα λόγω... εκλογών!

Αχιλλέας Περαίας | Δεν προχωρούν τα έργα λόγω... εκλογών!
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 17/07/2019

Έρμαιο των εκλογών είναι ο Αχιλλέας Περαίας, ο οποίος παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Θερμαϊκού για οικονομική ενίσχυση με στόχο ορισμένες βελτιώσεις και παρεμβάσεις στο γήπεδό του, μετά την αλλαγή του Δημάρχου, πλέον δεν υπολογίζει σε αυτά τα χρήματα.

Γι αυτό και στην ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω, ο σύλλογος ζητά την στήριξη όλων με μια συνεισφορά, ώστε να προχωρήσουν τα έργα. Αθάνατο ελληνικό κράτος...

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Λόγω της αλλαγής διοίκησης στον Δήμο Θερμαϊκού, δεν θα προχωρήσει κανένα έργο λόγω αδυναμίας πιστώσεων.

Εμείς σαν Σύλλογος δεν μπορούμε να περιμένουμε, γιατί οι υποχρεώσεις της Ομάδας δεν μπορούν να καθυστερήσουν.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αχιλλέα Περαίας, καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουμε αυτό που ο Δήμος αδυνατεί να μας παράσχει. Χρειαζόμαστε λευκό χρώμα λαδομπογιά για τις εστίες, πράσινο για τα κάγκελα του γηπέδου. Υδραυλικά υλικά για τα αποδυτήρια, χλοοκοπτικά μηχανήματα για το κούρεμα των γηπέδων και των πέριξ χώρων. Κυτία μεσαίου μεγέθους για την αντικατάσταση των σπασμένων. Χέρια βοηθείας για να κάνουμε το γήπεδο της Ομάδας μας που κατ' ευφημισμό λέγεται Δημοτικό, άξιο να αγωνίζονται με περηφάνια τα παιδιά μας. Και να κερδίζουν με την αξία τους τους αγώνες.

Δώστε ότι μπορείτε, χρώματα, υλικά συντήρησης, εργαλεία. Αποδείξτε την αγάπη σας στον Σύλλογο που προσφέρει στα παιδιά της περιοχής μας μια δημιουργική απασχόληση και πάνω από όλα ιδανικά. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γιατί πιστεύουμε ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα δώσετε το παρόν. Δυνατότητα επικοινωνίας έχετε με το messenger του Συλλόγου καθώς και μέσω του τηλεφώνου 6942530900".