×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Έφερε... τούμπα το ματς ο Αχιλλέας Τριανδρίας

Έφερε... τούμπα το ματς ο Αχιλλέας Τριανδρίας
από
στις 15/04/2015

Η ΑΕ Πολυδενδρίου, αν και προσπάθησε πάρα πολύ να πάρει την νίκη, αφού μέχρι το 78' ήταν μπροστά στο σκορ, τελικώς ο Αχιλλέας Τριανδρίας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη με δράστη τον Κωνσταντινίδη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. 

 

Οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Κατρατζόγλου με εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο τέταρτο. Ο Αχιλλέας Τριανδρίας όσο περνούσε η ώρα, δυνάμωνε και έπαιζε καλύτερα και ευτύχησε να ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι του Χαλιμπάκη στο 19'. 

 

Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αν και μπορούμε να πούμε πως και οι δυο ομάδες έπαιζαν όσο καλύτερα μπορούσαν ώστε να πάρουν το προβάδισμα. Το αποτέλεσμα των πολλών προσπαθειών τελικώς ανταμείφθηκε για το Πολυδένδρι, αφού ο εξαιρετικός Κατρατζόγλου στο 61' έκανε και το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. 

 

Όλοι πίστεψαν στη νίκη, μέχρι και να ανεβάσει και να φέρει τούμπα το παιχνίδι ο Αχιλλέας Τριανδρίας, πρώτα με την ισοφάριση του Νικολαϊδη στο 78' και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Κωνσταντινίδης, έφερε το ματς ''τούμπα'' και με το γκολ του έδωσε το προβάδισμα με 3-2 στη Τριανδρία που στο τέλος κατέκτησε μια μεγάλη νίκη.

 

Σκόρερ: Κατρατζόγλου (14' πεν, 61'), Χαλιμπάκης (19' πεν), Νικολαϊδης (78'), Κωνσταντινίδης (90')

 

Διαιτησία: Καραγιαννίδης (Δεμερτζής - Οκονιάτσης)

 

ΑΕΠ (Ματζαρλής): Αγκούσι, Ελευθεριάδης, Μπεκλής, Θεοδωρίδης, Μελίδης, Λουλά, ΓΙΩΤΑΣ (87' Κωφίδης), Καρασαββίδης (42' Ξανθόπουλος), ΚΑΤΡΑΤΖΟΓΛΟΥ, Τσομπανίδης, Μαυροβουνιώτης

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Παγώνης): Μπογδάνος, Τσίτος, Κουνουπάκης, ΛΙΑΡΟΣ, ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ, Κλιβατίδης, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ανδρωνάς, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Τσιάμης (46' ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ), Χαλιμπάκης (90+ Τσαχαλίδης)