Μίλησε ο Ιάσονας Αυγής, σπουδαία νίκη απέναντι στον Καμπανιακό!

Μίλησε ο Ιάσονας Αυγής, σπουδαία νίκη απέναντι στον Καμπανιακό!
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 31/08/2019

Εκρηκτική ήταν η πρεμιέρα για τον Ιάσονα Αυγής. Μια ομάδα η οποία ήταν με το 1,5 πόδι εκτός πρωταθλημάτων, κατάφερε να επικρατήσει στη πρεμιέρα, ενός από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο, του Καμπανιακού, με 2-0.

Η ομάδα του Γιώργου Ταλιχμανίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 25ο λεπτό είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Παναγιωτόπουλος δεν ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Ο ίδιος παίκτης όμως έμελλε να υπογράψει με μεγάλα γράμματα την υπογραφή του στο ματς. Δέκα λεπτά μετά, άνοιξε το σκορ για την Αυγή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 55ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-0.

Ο Καμπανιακός είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, με το δοκάρι του Κουντουρά στο 40ο λεπτό. Δεν ήταν απογοητευτικός, αλλά σίγουρα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στο μέλλον.

 

Ιάσων Αυγής – Καμπανιακός 2-0

Δοκάρια: Κουντουράς (40’)

Χαμένο πέναλτι: Παναγιωτόπουλος (25’)

Σκόρερ: Παναγιωτόπουλος (35’, 55’)

Διαιτησία: Παπαγγελής (Μερκενίδης Α. – Κουρμαδιάς)

Ιάσων Αυγής (Ταλιχμανίδης): Χατζηδάκης, Μαυροβουνιώτης, Ζαχαριάδης, Αντωνιάδης, Καρράς, Νικολίτσας, Παυλάτος, Βαρότσης, Μέμα, Παναγιωτόπουλος, Σαββίδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ευστρατιάδης, Γκουβάρας, Τσιακμάκης

 

Καμπανιακός (Χασιώτης): Αζόβ, Παπάζογλου, Τρικαλινός, Χριστοδουλίδης, Καραλιόλιος, Χατζόπουλος, Μυλωνάς, Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Κουντουράς, Ιορδανίδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αλεξούδης, Καλογιάννης, Σιτσιάνης, Καμπέρι