Η ανανεωμένη Νίκη Μεσημερίου και η νέα σεζόν

Η ανανεωμένη Νίκη Μεσημερίου και η νέα σεζόν
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 10/09/2019

Η Νίκη Μεσημερίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, όπου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της το Πανόραμα το Σάββατο στις 17:30 το απόγευμα.

Το συγκρότημα του Τάσου Μιχαηλίδη με όπλο την ομοιογένεια και το εξαιρετικό κλίμα που έχει η ομάδα, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα όπου παραδοσιακά και αυτή είναι σε πολύ καλά επίπεδα, προσφέροντας καλό ποδόσφαιρο. Η μόνη ιδιαιτερότητα στο παιχνίδι είναι πως το Πανόραμα θα έχει άλλον προπονητή από αυτόν που είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της. Να θυμίσουμε πως στις αρχές της προετοιμασίας της, είχε τον κ. Κασάπη, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την επαναπρόσληψη του κ. Μάκη Ιωσηφίδη.

Το Μεσημέρι μπήκε στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα και με καλή διάθεση παρά την ήττα της στο κύπελλο, θέλει να μπει δυναμικά. Στον αγώνα κυπέλλου με τον Ορφέα Σουρωτής παρουσίασε καλό πρόσωπο, είχε καλές φάσεις, τις έλλειπε το γκολ που ίσως να διαφοροποιούσε το αποτέλεσμα του αγώνα, απέναντι σε έναν Ορφέα ο οποίος με την εμπειρία του και τον φορμαρισμένο Δημήτρη Σιδέρη πήρε την πρόκριση.

Ο κ. Μιχαηλίδης, του οποίου η δουλειά στον σύλλογο τα τελευταία έτη είναι μεγάλη, τυγχάνει της εμπιστοσύνης του διοικητικού συμβουλίου. Ένας νέος προπονητής, ο οποίος και αυτός θέλει να προσφέρει όλες του τις γνώσεις αλλά και την δίψα για διάκριση. Στα αγωνιστικά όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεσή του.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 22:26