Βόμβα με Μπουγαΐδη στον ΠΑΟ Κουφαλίων!

Βόμβα με Μπουγαΐδη στον ΠΑΟ Κουφαλίων!
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 20/09/2019

Μια μεταγραφή «βόμβα» επιφύλασσε για το τέλος η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων καθώς πριν λίγο ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

Ο 26χρονος υψηλόσωμος (1.93cm) αμυντικός με καταγωγή από το Ξηροχώρι (η μητέρα του από Κουφάλια) , συμφώνησε σε όλα με τους κυανόλευκους και θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του ΠΑΟ Κουφαλίων.Αρκεί κάποιος να δει το βιογραφικό του Μαυρουδή για να καταλάβει το πόσο σπουδαία είναι αυτή η προσθήκη για την ομάδα των Κουφαλίων που θωρακίζεται αμυντικά και πλέον αυτόματα ανεβαίνει και ο πήχης των προσδοκιών.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων έκανε μέχρι τώρα πολλά περισσότερα απ αυτά που θα περίμεναν οι φίλαθλοι της ομάδας, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στήθηκε ένα ρόστερ από τα κορυφαία της κατηγορίας.

Ο Μπουγαΐδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, στα 14 του χρόνια έπαιξε για ένα χρόνο στον Αγροτικό Αστέρα και στα 15 του υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο, με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, Αρκετές ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του καθώς είχε εξαιρετική απόδοση τόσο με την ομάδα νέων του Άρη όσο και με την Εθνική Νέων και τελικά επέλεξε την ΑΕΚ ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο το 2011.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Europa League, σε έναν αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ μπαίνοντας ως αλλαγή, ενώ αγωνίστηκε επίσης απέναντι στη Στουρμ Γκρατς για την ίδια διοργάνωση.

Πηγή: E-koufalia.gr