Δεν... χάνει η Νίκη Μεσημερίου, νέα σπουδαία επικράτηση επί της Αναγέννησης Ρυσίου (pics)

Δεν... χάνει η Νίκη Μεσημερίου, νέα σπουδαία επικράτηση επί της Αναγέννησης Ρυσίου (pics)
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 03/10/2019

Η Νίκη Μεσημερίου κατάφερε να πάρει μία ακόμη πολύ σπουδαία νίκη εντός έδρας, επικρατώντας της Αναγέννησης Ρυσίου με 3-1!

Το συγκρότημα του Τάσου Μιχαηλίδη παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην μεγάλη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έτσι, οι “Μεσημεριώτες” έκαναν την τρίτη σερί τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πάνε με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, στο Αγγελοχώρι κόντρα στον Κεραυνό.

Στο 13ο λεπτό, η Νίκη άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπουλάρι ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, με εκτέλεση αλά... Πανένκα! Στην ίδια φάση, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ένας ακόμη μόνιμος πλέον σκόρερ, ο αρχηγός του Μεσημερίου Βασίλης Γερασίμου, έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων, όταν στο 27ο λεπτό με αριστουργηματικό χτύπημα φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρυσίου.

Η Αναγέννηση δεν το έβαλε κάτω και μετά από ένα καλό διάστημα παιχνιδιού, κατάφερε στο 44ο λεπτό να μειώσει στο σκορ με τον Λιαλιάρη.

Ο επίλογος του ματς έμελλε να γραφτεί στο 80ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Ματαράκης δέχθηκε την μπάλα εντός της μεγάλης περιοχής και με “ολύμπια” ψυχραιμία διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

Διαιτησία: Βουρνέλης (Πάτρας – Παπαδόπουλος)

Νίκη Μεσημερίου: Αμαλίδης, Νιζάμης, Μηλιώτης, Νούνος, Ντεμολάρι, Ζηβαρίδης, Μπουλάρι, Γερασίμου, Δάλλας, Σκούρτι, Γιαλετζής

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσαχουρίδης, Τσακλίδης, Ματαράκης, Τόμογλου

 

Αναγέννηση Ρυσίου: Μπρουζιώτης, Χατζηγεωργίου, Καρασαββίδης, Καλογρίδης, Ποντίκας, Καλδάρας, Μαλαμίδης, Κουκουρώνας, Ζωγράφος Φ. , Λιαλιάρης, Γαβριηλίδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπουλιώνης, Σκομπάς, Ζωγράφος Ρ.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 10:27