Βόμβα στην ΕΠΣ Μακεδονίας: Ετοιμάζουν συγκάλυψη σε αλλοίωση κατάστασης υγείας;

Βόμβα στην ΕΠΣ Μακεδονίας: Ετοιμάζουν συγκάλυψη σε αλλοίωση κατάστασης υγείας;

Για μια ακόμη φορά κρίνεται στα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας το ηθικό υπόβαθρο της Πειθαρχικής Επιτροπής και η νομιμότητα των αποφάσεως του Σάββα Δημητριάδη

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 17/02/2020

 

Ως κακόγουστο αστείο ακούγεται δυστυχώς η εγκυρότατη πληροφορία που έφτασε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕ Ευόσμου και τον Φοίνικά Πολίχνης.

 

Συγκεκριμένα πριν από τον παραπάνω αγώνα (1-2 υπέρ του Φοίνικα Πολίχνης) ο διαιτητής  κ.Βουρνέλης (ο οποίος είναι ιδιαίτερα σχολαστικός και επιμελής με θέματα δελτίων) ζήτησε από τους ανθρώπους του Φοίνικα Πολίχνης να μη χρησιμοποιηθεί  ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσέτσος που είχα αποκτηθεί πρόσφατα από την ΑΠΕΛ.

Ο λόγος είχε να κάνει καθαρά με την παραποίηση των στοιχείων στην κάρτα υγείας!

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ.Βουρνέλης αφού ενημέρωσε και δεν εισακούστηκε τόσο από τους ανθρώπους της Πολίχνης όσο και από τα υψηλόβαθμα …..  στελέχη της ΕΠΣΜ (ενημερώθηκαν τηλεφωνικά) ξεκίνησε κανονικά τον αγώνα και στο τέλος ανέγραψε τις αμφιβολίες του για την εγκυρότητα της κατάστασης υγείας  στο φύλλο αγώνα!

Ωστόσο κάπου εδώ ξεκινούν όλες οι παράξενες συμπτώσεις για ακόμη μια φορά στην Ποδοσφαιρική Ένωση που έφερε…  την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Σάββας Δημητριάδης μετά την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕ Ευόσμου (σημειώνουμε πως έχασε στο συγκεκριμένο αγώνα 1-2 από τον Φοίνικα Πολίχνης και είναι στο  -3 από την κορυφή) κάλεσε για αύριο Τρίτη τα 2 σωματεία σε ακρόαση και συζήτηση….  με μοναδικό στόχο να βρεθεί «χρυσή τομή» και να μην προχωρήσει η υπόθεση στα έδρανα της ΕΠΟ  και την ΕΙΜ !

Πάντα με την υποστήριξη της δικηγόρου  Κωνσταντίνας Σίσκου που αποτελεί την «σιδηρά Κυρία» της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Μακεδονίας πιθανότατα  μετά τις οδηγίες του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου, όπως και στην περίπτωση του Σάββα Δημητριάδη που του πέρασε το «δαχτυλίδι» με το έτσι θέλω.

Το ραντεβού της Τρίτης λοιπόν μόνο «Ραντεβού στα τυφλά» δεν το λες…

Πρόθεση των πολύ καλά εκπαιδευμένων της διοίκησης του Σάββα Δημητριάδη είναι να πιάσουν στο «ψήσιμο»  τους Ευοσμιώτες  και να κουκουλωθεί ακόμη μια περίπτωση η οποία σε κάθε περίπτωση λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΟ θα αποτελούσε αν όχι «γρατζουνιά» σίγουρα «λεκέ» για αυτούς που ισχυρίζονται πως έφεραν πίσω τις Κυριακές μας και το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα!

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει και η σκέψη να αντικατασταθεί η κάρτα υγείας του εν λόγο ποδοσφαιριστή με νέα υπογραφή γιατρού ετεροχρονισμένα για να κλείσει μια και καλή η καραμπινάτη υπόθεση που σε οποιοδήποτε δικαστήριο της ΕΠΟ θα  έχει μια και μοναδική τύχη!

Την δικαίωση της ΑΕ Ευόσμου!

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της ΑΕ Ευόσμου υπό λογικές συνθήκες εάν δει κλειστές της πόρτες…. της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αποταθεί στην ΕΙΜ όπου με την σειρά της πιθανότατα θα παραπέμψει την υπόθεση στο διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τα περαιτέρω….

Υπομονή λοιπόν έως αύριο για να δούμε τις αποφάσεις των «Σοφών» του ποδοσφαίρου…