Ο νέος προπονητής του Αστέρα Ραιδεστού

Ο νέος προπονητής του Αστέρα Ραιδεστού
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 11/07/2020

Ο Αστέρας Ραιδεστού ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χρήστου Τσαλίδη στη τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ραιδεστού:

“Με ιδιαίτερες προσδοκίες που καλλιεργεί η νέα ποδοσφαιρική περίοδος ο «ΑΣΤΕΡΑΣ Ν. Ραιδεστού» ανακοινώνει την πρόσληψη του Χρήστου Τσαλίδη.

Ο Τσαλίδης είναι προπονητής με πτυχίο UEFA Α, εργάζεται ανελλιπώς από το 2014 στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Π. Κερμανίδη «Μπέμπηδες 2000». Υπήρξε παίκτης σε ερασιτεχνικές ομάδες της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης και έριξε από νωρίς το βάρος του στην απόκτηση προπονητικών δεξιοτήτων πάνω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, παράλληλα με τις πανεπιστημιακές του σπουδές.

Κατέχει τα διπλώματα Coerver Coaching Youth Diploma Level 1&2, το Smart football 1&2 (διαπιστευμένο από την Καταλανική Ομοσπονδία) και πιστοποίηση επίσης που παρέχει το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του Soccer performance analysis (εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βίντεοανάλυση αξιολόγησης απόδοσης των παικτών).

Ταυτόχρονα, από το 2016 έως το 2018, επί τριετία, εργάσθηκε στην «ΑΕ Ελπίδα Τούμπας» (ΑΕΕΤ) που για δύο χρόνια ήταν στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και το 2017 μετά από εξαιρετική πορεία ανέβηκε στην Α’.

Σχεδιάζουμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά γιατί βασιζόμαστε στους νέους ανθρώπους, παίκτες και προπονητή, που έχουν όρεξη για δουλειά, φιλοδοξίες και γνώση. Με την πρόσληψη του κ. Τσαλίδη αλλά και την αναμόρφωση του γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου αισιοδοξούμε για τη νέα χρονιά έχοντας πάντοντε την ισχυρή στήριξη των φιλάθλων και των ανθρώπων της περιοχής.”