ΕΠΣ Μακεδονίας: Οι ποινές σε ομάδες και αθλητές

ΕΠΣ Μακεδονίας: Οι ποινές σε ομάδες και αθλητές
από Πάμε Μπάλα
στις 09/10/2020

Η ΕΠΣ Μακεδονίας έκανε γνωστό τις ποινές που επέβαλλε σε ομάδες και ποδοσφαιριστές για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αναλυτικά οι ποινές της ΕΠΣ Μακεδονάις:

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 3 – 4 Οκτωβρίου 2020:

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν επτά (7) ποδοσφαιριστές. Με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας τιμωρήθηκαν οι: Ζορμπάς Δ. (Σμυρναϊκός Βαθυλάκου), Θεολόγου Κ. (Ακαδ. Ποδ. Ζ. Ζάχου), Καλαϊτζόγλου Κ. (Ακαδ. Ποδ. Ζ. Ζάχου), Παναγουλόπουλος Η. (Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης), Μακρής Κ. (Νίκη Ευκαρπίας), Καλαϊτζίδης Λ. (ΑΣ Νεάπολης), Κάτσιος Π. (Ηφαιστος Θέρμης),

Επίσης, με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας τιμωρήθηκε ο προπονητής (αξιωματούχος) του σωματείου «Κανονιέρηδες», Φ. Μούντας.

 

 

Επιβολή ποινής από την ΠΕ / ΕΠΣΜσε σωματείο:

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης ν’ αγωνιστεί στην έδρα του στο σωματείο, Μακεδονικός Λητής για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Αλλαγές γηπέδων λόγω ποινών:

Α. Ο αγώνας κυπέλλου Μακεδονικός Λητής – Ακρίτες Συκεών θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16.00 στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου αντί του γηπέδου Λητής, λόγω τιμωρίας του γηπεδούχου σωματείου. – Παρατηρητής: Καρτάλης Γεώργιος - Γιατρός:Κελεσίδης Βίκτωρ.

Β. Ο αγώνας κυπέλλου Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής – Ατρόμητος Πλαγιαρίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16.30 στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής αντί του γηπέδου Πλαγιαρίου – Γιατρός:Κωστόπουλος Μάρκος.

Οι ποινές σε ομάδες:

Μηδενισμός σωματείου ΠΑΟ Δορκάδας – Ορθή επανάληψη

Ο αγώνας κυπέλλου Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης – ΠΑΟ Δορκάδας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, ΠΑΟ Δορκάδας με τέρματα 0-3.

Επιπλέον, το σωματείο, ΠΑΟ Δορκάδας αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων αγων. περιόδου 2020 – 2021 και εφόσον δήλωνε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που δικαιούνταν να μετάσχει, θα έχανε το πρώτο επίσημο αγώνα.

Μηδενισμός σωματείου Πυρσός Αγίας Τριάδας

Ο αγώνας κυπέλλου Ατρόμητος Πλαγιαρίου – Πυρσός Αγίας Τριάδας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Ατρόμητος Πλαγιαρίου με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Πυρσός Αγίας Τριάδας με τέρματα 0-3.

Επιπλέον, το σωματείο, Πυρσός Αγίας Τριάδας αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων αγων. περιόδου 2020 – 2021 και εφόσον δήλωνε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που δικαιούνταν να μετάσχει, θα έχανε το πρώτο επίσημο αγώνα.