Νίκη με ανατροπή για τις ΑΕ Φιλύρου

Νίκη με ανατροπή για τις ΑΕ Φιλύρου
από Παμε Μπάλα
στις 04/05/2015

Τις ελπίδες για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, διατήρησε «ζωντανές» η ΑΕ Φιλύρου, που χθες αν και δύσκολα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Νίκη Νεοχωρούδας, σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλη νευρικότητα, το οποίο ανάγκασε το διαιτητή αν αποβάλλει… τέσσερις ποδοσφαιριστές.

 

Η ομάδα της Νεοχωρούδας ευτύχησε να προηγηθεί στο 15’ με τον Σαραμούρτση και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της, αλλά στην επανάληψη η ΑΕ Φιλύρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 48’ έφερε το ματς στα ίσια με τον Παπουλίδη και τον Κουκούτση μισή ώρα αργότερα να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

 

Στο 70’ ο διαιτητής Σαουλίδης απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Ράπτη από πλευράς ΑΕ Φιλύρου και το Δαηλίδη από τη Νεοχωρούδα, όπως επίσης και στο 80’, τους Σκουλούδη και Τσουλφά, αντίστοιχα. 

 

Μ’ αυτή τη νίκη, η ΑΕ Φιλύρου παρέμεινε «ζωντανή» στο… κυνήγι των πλέι οφ, καθώς την ερχόμενη και τελευταία αγωνιστική, σε περίπτωση δικής της νίκης επί του Μελιτέα κι έστω μιας ισοπαλίας των Ακριτών Συκεών κόντρα στην Αναγέννηση 2005, θα προκριθεί αυτή, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία.

 

 

Σκόρερ: Σαραμούρτσής (15'), Παπουλίδης (48'), Κουκούτσης (78'). 

 

Διαιτητής: Σαουλίδης (Ουζούνογλου, Α. Μποζατζίδης). 

 

ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ: Τοπαλίδης, Παπαγιαννόπουλος, Ριζικάρης, Λαβασάς, Γούσιος, Κοσμόγλου (46' Σκουλούδης), Κασιξίδης, Γουσίδης, Ταφάκης (65' Ράπτης), Κουκούτσης, Παπουλίδης (90' Τόπτσης). 

ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ: Καραγιάννης, Μίντης, Μουμτζίδης, Μέγας, Δάντσης, Ζέγος, Σαραμούρτσης (46' Σλιάκος), Τσουλφάς, Δαηλίδης, Κουριτενλής (55' Ουζούνης), Κύρου (71' Ναζλίδης).