Άνετη νίκη για Περιβολάκι (3-0) την Νικόπολη

Άνετη νίκη για Περιβολάκι (3-0) την Νικόπολη
από Πάμε Μπάλα
στις 28/11/2022

 

Νίκη για την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Α.Μ.Σ. Νικόπολη με.σκορ 3-0. Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα κόντρα σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο , όπως έδειξαν τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας γενικά.
Ενώ το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο δεκάλεπτο ,η ομάδα μας ανέβηκε στη συνέχεια και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ νωρίς, συγκεκριμένα στο 13' ⚽️ , έπειτα από φοβερή πάσα του Τσαμπαλάκη που βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Ιωάννου και αυτός με εξαιρετικό κοντρόλ κατέβασε τη μπάλα και σκόραρε νικώντας τον Τεάζη για το 1-0.
Η Δόξα μας θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προσπαθώντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη , σπατάλησε καποιες πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά εν τέλη θα τα καταφέρει στο 45' ⚽️ έπειτα από πέναλντυ που κέρδισε ο Καμουλάκος και εκτέλεσε ο Γίλης εύστοχα γράφοντας το 2-0. Το ηόχρονο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νικόπολης ανέβηκε , έπαιξε καλύτερα αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει στο σκορ. Η ομάδα μας έκανε κάποιες αλλαγές και εν τέλη ευτύχησε να πετύχει και ⚽️ 3ο γκολ στο 75' έπειτα από κάθετη πάσα του Γίλη στον Μανεσίδη και όμορφο τελείωμα του τελευταίου. Τελικό σκορ 3-0.
Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν και οι :
Νετκίδης , Σλιουπκίδης , Γκιζάρης , Μανεσίδης και Παπαδημητρίου ως αλλαγή.