Έξαλλοι στο Περιβολάκι με την διαιτησία του Τζίκα

Έξαλλοι στο Περιβολάκι με την διαιτησία του Τζίκα
από Πάμε Μπάλα
στις 03/12/2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όσοι ήρθαν στο γήπεδο σήμερα έγιναν μάρτυρες ενός "ρεσιτάλ" διαιτησίας από τον κύριο Τζήκα.
Ο εν λόγω κύριος για αρχή, πνίγει πέναλντυ σε μαρκάρισμα πάνω σε παίχτη της ομάδας μας (μαρκάρισμα πάνω στον Αδαμίδη).
Έπειτα πνίγει δεύτερη κίτρινη σε μαρκάρισμα στο κέντρο από τον παίχτη με το νο.3 της αντίπαλης ομάδας.Στη συνέχεια και αφού η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ , έβρισκε συνεχώς τρόπο ώστε οι φιλοξενούμενοι να κερδίζουν φάουλ γύρω από την περιοχή μας. Ας δεχτούμε ότι οι παίχτες μας υπέπεσαν σε παράβαση και έκαναν φάουλ.
Γιατί τα αντίστοιχα μαρκαρίσματα από την άλλη πλευρά του γηπέδου δεν καταλογίζονταν
φάουλ?
Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα απέβαλλε τον παίχτη της ομάδας μας με δεύτερη κίτρινη κάρτα κατόπιν υπόδειξης τον παιχτών της φιλοξενούμενης ομάδας και όχι επειδή το αντιλήφθηκε ο ίδιος. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν....
Κίτρινη κάρτα λοιπόν επειδή το υπέδειξαν οι αντίπαλοι. Φτάσαμε να έχουμε στη διοίκηση τη Δόξας Περιβολακίου 5 χρόνια για να βγάλουμε ανακοίνωση για διαιτησία.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φιλοξενήσει πολλούς διαιτητές και είστε ο πρώτος κύριε Τζήκα που καταφέρνετε να βγάλουμε ανακοίνωση για σας. Είστε ανεπιθύμητος πλέον στο χωριό μας.
Συγχαρητήρια στην επιτροπή διαιτησίας για την εξαιρετική επιλογή διαιτητή σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Η νίκη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι και δεν είναι αυτοσκοπός, τουλάχιστον για εμάς στη Δόξα Περιβολακίου. Δεν ανεχόμαστε όμως από κανέναν να μας δουλεύει μέσα στα μούτρα μας.
Κύριε Τζήκα αποτύχατε. Καληνύχτα σας.
Υ.Γ. Τα αυτοκίνητα όσο και να σπρώξουμε χρειάζονται βενζίνη για να κυλήσουν. Εσεις δεν έχετε τη βενζίνη δυστυχώς.